Arkadaslar power nuke bu anlamda cıkmıs tek script oldugunu söylüyorsunuz bir arastirin ruslarin small nuke le ne gibi benzerligi var yorum sizler yapın...Ayrıca powernuke.net adresinde de bu konu ile aciklama var, powernuke.net sitesi powernuke ye destegini neden cekti saniyorsunuz...
yanlış düşünüyorsun osdem 66 çıkan sürümle rus nukenin bi alalkası yok yani yapacagında forum kısmında rusnuke yazıyodu oyuzden öyle sanmış olabilirsin powernukenet hakkıındada msndeyken hatırlat ben anltayım desteği neden çektini üstelik bilmeyenler için söyleyeyim powernuke tek sürüm deildi 2 sürüm çıkardı gold üç olacaktı hala bekliyoruz ve iyi iş çıkarıyor ibrahim eskiler hatırlar powernukenin ilk sürümünü
Fatih bu konuda senin daha fazla bilgin oldgunu düşünüyorum mutlaka senin dedigin dogrudur ancak ben bunu powernuke.net adresindeki forumda site admini Ruler in yazdıgı bir mesajla öğrendim ve hatta o forumada yazdım sebeb ne diye ve aldıgım cevab bu idi..paylaşmak istedim ama dedigin gibi msn den konusuruz dostum..
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2008-11-30, 01:25:04 Mesaj konusu:
netopsiyonun nuke sürümü %80 bitmiş halde bende duruyor...Kimse utf-8 bilmezken ben utf-8 yapmıştım...artisbaron biliyor. Peki herşeyi biten neden yayınlanmıyor. Bunun nedenide bize kalsın...ama şu anda yayınlanmıyacak. Sorun yapımında değil. tema ve bir kaç küçük şey dışında eksik yok ancak piyasaya sunulmayacak en azından şimdilik....
Nuke anlatıldığında güzeldi ama işleri çıktı polibonun yani başlık açmıştı ben öyle biliyorum ondan dolayı dosya çıkmadı.Sanırım
Utf 8 sürümler var elimde genellikle 8 ama gerçekten zor herkes alışamaz temanızı düzenlerken bile mesela utf 8 destekleyen bir programla düzenlemeniz lazım dosyaları her yeni temayı çevirmeniz lazım
yoksa yer yer hata alacaksınız bana düşmez tabi ama bu başlığı şimdilik rafa kaldırmak lazım hani zaten çıksa bile paylaşılmayacaksa ilk etapta bu kadar bu başlığa gereksiz mesaj yazılması gereksiz bence hem bu başlıkta yanlışlarda var ekip falan olamadı 1 ay sonra 1 sene oluyor hemen hemen
bir öneride yok gelmiyor yokmu diye geçmiş bu başlık
rafa kaldırın bence çıkacağı zaman bomba gibi tanıtımlı bir başlık ve sürüm olur inşallah
Hmm...
aRkadaşlar Güzel Bir Düşünce Ben Yeni Görüyorum Hayırlısı olSun Ne diyelim. vardır ama Egerki Grafik'de YARDIM İhtiyacınız Olursa Ben YARDIM Edebilirim. Örnek Çizimlerim : www.hayalrap.net ' de vardır. kolay Gelsin Dostlarım Hepinize Başarılar.
netopsiyonun nuke sürümü %80 bitmiş halde bende duruyor...Kimse utf-8 bilmezken ben utf-8 yapmıştım...artisbaron biliyor. Peki herşeyi biten neden yayınlanmıyor. Bunun nedenide bize kalsın...ama şu anda yayınlanmıyacak. Sorun yapımında değil. tema ve bir kaç küçük şey dışında eksik yok ancak piyasaya sunulmayacak en azından şimdilik....
selam kardş netopsiyon nuke sürümüne zaman paylaşıma açılacak emeğinize sağlık
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız