Arkada�lar resimler titlenin yazd�r�lmas�nda sorun, bunun ��z�m� yok, ��nk� bu eklentinin mant��� �udur, linklenmi� yaz� neyse onu adres �ubuguna yazd�r�r, title ise title ne ise o, resimlerde yaz� olmad�g� i�in yazd�r�lm�yor olmas� normal. Bu y�zden title olmadan sade ba�lant� olu�turur, hata m�d�r hay�r elbette ama title yazd�r�lmaz.
��yle ��zebiliriz, resimlerdeki <a href fonksiyonlar� kald�rmak, b�ylece resimler t�klanamaz olur, ard�ndan resimlerin hemen alt�na title yi yazd�r�n ve bu ba�lant�y� title ile birle�tirin, o zaman istedi�imiz olur, bunun d���nda resim ��z�m� yok gibi g�r�n�yor ki mant�ken de yok, anlatt�m i�te :d
Ben �ahsen b�yle yap�yorum, izledi�im yol tam olarak budur.
Aksi halde normal tab �al���r sadece.
Birde kulland�g�n�z bloklarda �al��m�yor ise eksik bi�eyler vard�r muhtemelen, buraya kodlar�n� eklerseniz bakabiliriz, hangi blok olursa olsun, mutlaka �al���r ama dedi�im gibi eksikler vard�r, yard�mc� olabilirim.
Kaldirmasina Gerek yokki Ben Kendi Block sorunumu c�zd�m Sitemin Orda Block bak�n block %100 Seo uyarland� beyenen isteyen t�m arkadaslara veriyim.
BLOCK Bak�n�z
bu nedir yaaa olsa zaten sana okadar yaz demeyiz 50 tane �ey yazm�ss�n yok bendede art�k olsada bi�i payla�micam yard�mda etmicem art�k zaten benden ba�ka yazayan yok enayimiyim ben yaa ka�tane y�netici var sitede !!!
t�m arkadaslar �stemi�te burdan ufak bir hat�rlatma yapiyim Yeni Surumler icin gecerli de�il istediginiz eklenti Yani Ali Manav �n yapm�s oldugu surumlerde olmuyor.
Pehaspeseo ile resimlere neden sef uygulanamad���n� yukar�da nofel arkada��m�z a��klam��.
Tek ��z�m pehaspeseo kullanmadan, ya da k�smen kullanarak(benim gibi) linklerinizi kodlarda de�i�iklik yaparak sef yapman�z.
�rfan arkada��m�z linklere sef yapma konusunda baz� ip u�lar� vermi�ti. �nternet de bu konu ile ilgili makaleler de var. Merak edenler bu konular� ara�t�rabilir.
Biraz kurcalayarak anneyim.org video orta blo�unu komple sef yapt�m. Hen�z mod�l i�erisinde d�zenlemem gereken bir �ok alan da var. Kategoriler de buna dahil. Mod�l de video izleme sayfas�nda title/kategori de yazd�r�lmam��. Mod�l� son s�r�m�ne y�kseltirsem bu eksiklikleri de gidericem.
Kay�t: Jun 02, 2003 Mesajlar: 1842 Konum: Istanbul
Tarih: 2009-12-31, 12:34:11 Mesaj konusu:
Mesut, http://www.anneyim.org nereye gitti?
�mzandaki Php-Nuke �al��malar�m linkine t�klad�m bo� sayfa geldi.
Hay�rd�r?
Siteyi mi yeniliyorsun, ba�ka bir sorun mu var?
G�zel siteydi.
Bu forumda yeni ba�l�klar a�amazs�n�z Bu forumdaki ba�l�klara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlar�n�z� de�i�tiremezsiniz Bu forumdaki mesajlar�n�z� silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazs�n�z