Tarih: 2009-05-22, 17:15:11 Mesaj konusu: Manset Haber modül ve bloklar nsn news ile kesin çözüm
Yukarda resimleri gördügünüz blocklardır. indirdiginiz dosyanın içindeki nsn news modülünü kurun block'u aftif edin daha sora yönetime girin nsn news ayarlarına girin istediginiz manset haber block'unu seçin hepsi bu kadar kurmanız 30 dk almaz ben bu amatörlükle 30 dk da kurdum yanlış hatırlamıyorsam uluhosttan almıştım ben bu modülü halada kullanıyorum
LİNKLER ULUHOSTLA GÖRÜŞENE KADAR KALDIRILDI
En son emrahtavsan tarafından 2009-05-22, 21:24:16 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Bu blockları yapan adam paylaşmayı bilmiyor mu ? Bu block ve nsn news modülü amanav tarafından www.ulushost.com daki plus üyelere verilmektedir. Linkin kaldırılmasını rica ediyorum.
sayın carrot bak sana ne göstericem
siyah olan yere dikkatini çekerim ben bunu indirdim plus üye felanda degilim ayrıyaten ama taktir sizin site yöneticileri araştrıp linkleri kaldırabilirler takdir sizindir.
Alipaksi abiminde gösterdigi gibi uluhostta ordan almış3
ben yinede uluhostla konusma ihtiyacı hissettim şimdi bir görüşeyim ben görüştükten sora linkleri tekrar eklerim
/****************************************************************/
/* TELIF HAKKILARI! */
/*Bu script Ulushost Calisanlarinca hazirlanmis olup ücretsiz dagitilmaktadir */
/*2003-2008 UlusHost Bu scriptin telif haklarina dokunmadiginiz */
/* surece istediginiz gibi kullanabilirsiniz. */
/* Yazar: Ali MANAV (destek@ulushost.com) */
/* Hosting ihtiyaçlarınız için: http://www.ulushost.com */
/* Forum: http://www.ulushost.info */
/* Modül ve blokla ilgili tüm YARDIM ve destek forumlarımızda */
/* sunulmaktadır
/* ..:: Manset Haber ::.. */
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız