Tarih: 2009-05-28, 23:47:08 Mesaj konusu: Sonunda Nuke & BB3 Tam Entegre
Ewt arkadaşlar duyduğunuz gibi tam entegre edilmiş php bb3 artık çıktı yanlız şu an tes aşamasında yanlız şöyle bi üzücü yanı var şu an normal nuke forum kullananlar kullanamaz tr karakter hatası vericektir tabiyeni kuranlarda kullanamazlar siteniz tamamiyle SQL dosyalar kopmle utf-8 yapmanız lazım yeni kurarkende yani 60sn.com & Netopsiyon.com v.1.0 Alpha kullanıcıları gönül rahatlıyla kullanabilecekler zaten paketin alt yapısıda buydu bb3ün tam entegresi çıkacanı bildiğimiz için ve utf-8 olacağını bildiğimiz için utf-8 yapmıştık ve yanılmamışızda 60sn.com & Netopsiyon.com v.1.0 Alpha kullananlarda bbtonuke deki verilerini hiç bir kayıp vermeden aktarabilirler buyurun biz aktardık türkçeleştirme tamamen bize aittir arkadaşlar bunuda eklemek isterim
bb2'ye eklentiler yapılarak bb3 hale gelebiliyor.hatta vbulletin gibi bile olabiliyor.
Bunu başlığı kirletmek ya da tartışma çıkarmak için söylemiyorum.Eğer bu entegrenin başka yararları varsa söylersen sevinirim.Bilgim pek yok bu konuda çünkü.Bende bilgilenmiş olurum hem.
mesala şöle anlatiyim sen hacı murata mercedese benzetsen modifiye olarak ruhsatta ve performanta ne değişir ? hiç bişi bunuda öle düşünebilirsin ve artık phpbb2 desteği bitti yeni mod falan çıkmıyo artık hep 3 onuda düşün tabiki
şu bb3 kulağa hoş geliyorda ah birde normal kurulu siteye hiçbir kayıp vermeden entegre olsa yani üyeler ve forumda yazılan yazılar vs bunlar kaybolmadan monte edilinebilse
Tarih: 2009-05-29, 01:07:07 Mesaj konusu:
Tebrikler Ali gerçekten çok çalıştınız bu paket için teşekkürler...ayrıca bu entegreyide gerçekleştirmiş olmanız nuke için ii bi gelişme olur inş artık nukeyi canlandırır heralde:):):)
Bişey sorucam acaba eski sitelere kurulum üzerinde de çalışcakmısınız...
Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-05-29, 11:48:40 Mesaj konusu:
ooo ali işleri bayağı ilerletmişsin ilk verdiğin link güzel duruyor....bu aralar aşırı işlerim olduğu için bilgisayar başına bile oturamıyorum herkesten özür dilerim bu yüzden inş. iki hafta sonra işlerim hafifleycek. o zaman bende eski nuklerin bu yeni utf olayına geçişi için uğraşabilirim
aLi Sonuçta :) ßen teşekkür etmeden ßıktım o Yeni ßirşeyler üretmeden ßıkmadı ne Güzel. YararLı ßir Çalışma daha. Çoğu eklentilerin wp. wß. vs.. gißi Populer paketler çıktıkca nukenin ne olduğunu unutmaya başlamıştık. eLine sağLık Kardeşim Güzel bir Çalışma. Nukenin Canlanması dileğiyle. Kolay Gelsin...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız