Tarih: 2009-06-09, 17:07:46 Mesaj konusu: DRUPAL Full + 40 Modül + Full Seo Paketi Hazır Site İndir...
Dünyanın En iyi CMS si Kabul Edilen DRUPAL kurmak artık çok kolay...
Sizlere Full sürüm Türkçe olarak hazırladığım pakette;
DRUPAL Son Sürümü;
Drupal Türkçe Patchi
Yaklaşık 40 Tane Güncel + En çok kullanılan Modüller vardır.
Bu modüllerde Tasarım, Seo, Güvenlik Paketleri ön plandadır. Full SEO Uygulanmıştır.
ÖRNEK
Kullanmak İstediğiniz modülü kurarak etkinleştirip ayarlamaları yaptıktan sonra kullanabilirsiniz.
Bu paketle 3-4 saattte kurduğum site www.oyunyorumu.com sitesini inceleyebilirsiniz.
Üye olursanız kurulu modülleri ve işlevlerini daha iyi inceleyebilirsiniz. 3-4 saatte DRUPAL Bu hale geldi. Modüllerin bir çoğunu üye olmadan inceleyemiyorsunuz sadece modül işlevinin belirli bölümlerini inceleme izniniz var.(Güvenlik açısından+botların bilgi+bw çalamaması içindir.)
Kurulum-Yapılandırma konusunda Soru görüş ve önerilerinize elimden geldigince bilgilerim doğrultusunda Cevap vermeye çalışırım.
DRUPAL Kurulumu kısaca; (full zip kurulum dosyası içerisinde belirttim); phpnuke deki gibi veritabanı oluşturup; zip dosyasından çıkan dosyaları hostunuza göndererek sitenize giriş yaparak yapılandırabilirsiniz. yada;Detaylı anlatım için
Tarih: 2009-06-09, 17:16:26 Mesaj konusu:
Gökhan'a hazırladığı paket için teşekkür ediyorum.
Hazırlanan paketi benim Premium Hesaptan NukeArşivim'e attığım için linkin silinme kaygısı olmayacak.
İstediğiniz kadar indirebilirsiniz, Gökhan yenisini bana gönderdiğinde de yukarıdaki linkin aynısında yani;
http://rapidshare.com/users/6ZBHRZ/?byfilename=0&password=&subpassword=
linkinde yenisi yer alacak.
İyi Drupaller.
Eklentisiz kullanım için;
Youtube'da-Google de yada diğer tüm sitelerdeki video kodlarını yazı alanına yapıştırdıktan sonra full html seçeneğini seçip gönderin videonuz görüntülenir.
Drupalda int. üzerinde yapılmış-yapılacak (mantık dahilinde) aklına ne gelirse var-yapılır.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız