Sakal her şey için teşekkür ederim.Geçişi yaptım.Hatta nuketeki üye adımla felan giriş yapabildim ama anasayfada hiç forum kategorileri gözükmüyor sadece şu yazıyor bir el atarmısın şu konuya?
Information
Please delete, move or rename the install directory before you use your board. If this directory is still present, only the Administration Control Panel (ACP) will be accessible.
bendeki converter ile hiç bir ayar yapmıyorsun
veritabanı bilgilerinizi yazıyorsunuz o kadar
dilerseniz beraber yapabiliriz. (pm atın halledelim)
Tarih: 2009-06-10, 19:33:43 Mesaj konusu:
install klasörünü sil =)
sonra admin panel ana sayfasında cache noktalı başlık mesaj senkronizasyonu felan var Onlarıda çalıştır.
Bide özel mesajla adresini yazarsan bakmak isterim =)
install dosyasını sildim ve açıldı site.Her şey için çok teşekkür ederim.
Nuke'den de kurtuldık vatana millete hayırlı olsun. :)
Bu arada phpbb3'ün nuke gibi açıkları felan varmı bunun için ne yapmalıyız www.phpbb.com.tr burası destek sitesi sanırım olmazsa buraya bakarım.
arkadaşlar şu anda bende hazır kurulu nuke ve phpbb3 var. phpbb3 modules klasorunun ltina koymam yetiyor mu yada ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor?
Tarih: 2009-06-10, 19:37:28 Mesaj konusu:
Natt :
install dosyasını sildim ve açıldı site.Her şey için çok teşekkür ederim.
Nuke'den de kurtuldık vatana millete hayırlı olsun. :)
Bu arada phpbb3'ün nuke gibi açıkları felan varmı bunun için ne yapmalıyız www.phpbb.com.tr burası destek sitesi sanırım olmazsa buraya bakarım.
arkadaşlar yukardsa yazmişdim ama görmediniz galiba. ben nuke ile beraber smf kullanıyodum geri phpbb3 geçdim ve phpbb3 ü modules altinda nuke ile bağlantılı şşekilde nasıl çalıştırabilirim?. bu konuda yardımcı olurmusunnuz
Tarih: 2009-06-10, 20:07:22 Mesaj konusu:
Alıntı:
Çok soru soruyorum ama alt forum oluşturamıyorum?
Alt forumu eklediğin bi üst forumda bi alt forumları göster gibi bişey vardı sanırım. Ayarlarıyla oynaman lazım biraz.
http://www.board3.de/ buradaki portalı kurdum
Alt forum olayını hallettim ama senin anasayfayı nasıl yaptığını merak ediyorum :)
Yönetim panelinden Forumlar sekmesini tıkla
sağ en altta yeni forum akle kısmına forum ismini yazdıktan sonra gelen sayfada
üst forum bölümünden bağlı bulunacağı kategoriyi seç ve kaydet
Alt forumu eklediğin bi üst forumda bi alt forumları göster gibi bişey vardı sanırım. Ayarlarıyla oynaman lazım biraz.
http://www.board3.de/ buradaki portalı kurdum
Oradaki portalı indirdimde nasıl kurabiliriz anlatırmısın?
Selam arkadaşlar.
Sitemdeki forumu phpbb3 e dönüştürmeyi istiyorum, bankocunun verdiği linkten programı aldım. Dönüştürme işlemini yap dediğimde eski mesaj panosu yolum hep hata veriyor. Belki yüzlerce farklı deneme yaptım, olmadı. (normal modül şeklinde yüklediğimde sorun yok)
Yapan arkadaşlar burayı nasıl yaparak geçtiler, teşekkürler.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız