Bu paketi yıllık olarakmı vereceksiniz.Ayrıca ne gibi düzenlemeler yaptıracaksınız belirtirseniz iyi olur,zira yarın birgün olduki beyenmedin ne olacak.
1 gb hosta 20 domain eklenecek hemde sınırsız banvit biraz karmaşık geldi bana
1 gb hosta zaten 1-2 site ancak yürütülebilir, 2 video koysa yada 3- 5 medya koysa zaten kapasite dolacaktır.
ben sunucumda barındırdığım sitelere enaz 1 gb alan veriyorum bunun karşılığı aylık 5 tl yılda 60 tl eder, günümüzde bir siteyi tasarlamak vs enaz 250 den aşağı kimse yapmaz.
1 gb hosta 20 domain eklenecek hemde sınırsız banvit biraz karmaşık geldi bana
1 gb hosta zaten 1-2 site ancak yürütülebilir, 2 video koysa yada 3- 5 medya koysa zaten kapasite dolacaktır.
ben sunucumda barındırdığım sitelere enaz 1 gb alan veriyorum bunun karşılığı aylık 5 tl yılda 60 tl eder, günümüzde bir siteyi tasarlamak vs enaz 250 den aşağı kimse yapmaz.
çok yanlış düşünce 1gb alan neler yapılmazki örnek bi firmaya site yaptın ne kadar alan tutcak 15 20mb ha ayrınlara mı girdin 80 100mb en fazla olucagı firma sitesinde forum vs olmucagına göre download fln fln yerde kaplıcak öle buyuk sql llerde olmucak 1gb 20 tane süper site yapılır ve dahada cok yer kalır emin ol tabi izlesene.com gibi sitelr düşünüyosan gec çünkü öyle yerleri düşünen zaten salak mı gidip bu hostu alsın ? tabi degilse
ben bu 1 gb alalı 1 aylık yada 1 yıllık vermiyor kapanması bile ihtimail bile vermiyorum
kapama söz konusu olursa bile 2012 2009 dayız hatırlatırım :)
saygılar iyi çalışmalar
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız