Sitemdeki nukenin copyrightini silip ufak bir resim eklemistim. Buraya kadar bir sorun yok ama o resime verdigim www.phpnuke.org linkini silsem sizce etik olurmu?
Sitemdeki nukenin copyrightini silip ufak bir resim eklemistim. Buraya kadar bir sorun yok ama o resime verdigim www.phpnuke.org linkini silsem sizce etik olurmu?
neden siliyorsunuz??
Bu soruyu birinin soracagini biliyordum :) silme sebebim sitede cok fazla link cikisinin bulunmasi. Su anda 8 link cikisi var yarin son bir link daha eklenecek.
Simdi dikkat ettimde Netopsiyon'da link vermemis sanirim sorun olmaz linki kaldirmam.
Tarih: 2009-06-18, 23:26:07 Mesaj konusu:
Bu sizin kişisel tercihiniz yoksa size kimsenin birşey yapacağı yok. Ama ortada bir emek var ve bu emek bedava paylaşılıyor yanlızca istenen copyright lınk olması onemlı değil bazen sıkıntı üretebiliyor ama resimde olsa yazılması ıyı olur.
Bu sizin kişisel tercihiniz yoksa size kimsenin birşey yapacağı yok. Ama ortada bir emek var ve bu emek bedava paylaşılıyor yanlızca istenen copyright lınk olması onemlı değil bazen sıkıntı üretebiliyor ama resimde olsa yazılması ıyı olur.
Bir sey olacagindan degil zaten. Bende sizin gibi dusundugum icin oncelikle sormak istedim yoksa onlarca web sitesinde phpnuke ismini goremiyoruz bile. Linki kaldirdim sadece imaj dosyasi kaldi.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız