Tarih: 2009-06-19, 13:56:12 Mesaj konusu: Oyun sicripti arıyorum
arkadaşlar önerebileceğiniz php oyun scripti varmı türkçe ücretsiz.
istediğim özellik şu arcade modülü gibi üyeler arasında rekabet doğması açısından puanları kayıt etmesini veya her oynanan oyun başına puan vermesini istiyorum.Birtane buldum güzel çalışıyor ama puan vs vermiyor buda üyeler arasında rekabeti doğurmaz sizlerin önerebileceği varmı bir script
evet onu zamanında kurmaya çalıştım üye olamadım oldum bağlanamadım bağlandım başka sorun çıktı vs vs.
bu sohbeti sitesine kuran arkadaşlarımla görüştüm pek memnun olan çıkmadı.
Benim sitede sohbet sitesi olduğu için iyi bir sohbet arayışına girdim zamanında.ilk bunu denedim bundan iş çıkmayınca yukarıda arkadaşın dediği ücretli sohbeti kurdum.Yanlız ondada 100 lerce üyen yok ise ondada zarar ediyosun yani aylık 100-150 tl civarında para vermen gerek e bunuda verebilmek kolay değil ben bunu verdim 3-5 ay baktım oalcak gibi değil kaldırdım.videokent.com sitesi var yanlış hatırlamıyorsam orasıda böyle bir imkan veriyor oradan kodu alıyosun sitene koyuyosun millet görüntülü sohbet yapıyor fakat sorun şu o sohbette hiçbir yetkin olmadığı için küfür edeni kavga edeni atamıyosun e buda büyük bir sorun o videokent sitesinin sahibi ile görüştüm aylık yanlış hatırlamıyorsam 150 veya 200 civarı bir paraya bana bir oda açtı yetki vs verdi siteme koydum tabi buda içime sinmedi parası çok sohbetin tek iyi yönü cameralı olması başka iyi yönü yok.
bir zamanlar maddi durumum iyiydi hatta sıfırdan kendime özel sohbet dahi yazdırmayı istedim yazdıracaktımda fakat gariptir yazabilecek adamı bulamadım :)
şimdi döndüm dolaştım flash chat e kaldım.sana tavsiyem eğer 100 lerce üyen var ise ücretli sohbeti al zaten bi süre sonra senden oda kiralamak isteyenler vs vs olunca sohbetin aylık parasını kazanırsın tabi üyen çok ise.
ama mütevazi bir sitem var fazla üyem olmaz olsa bile ücretli oda alan olmaz vs düşünüyosan flash chat veya benzeri bir sohbet kur görüntülü sohbet pek kaliteli tat vermiyor.
adamın bilgisayarı külüstür sohbete giremiyor al başına belayı sen uğraşıyosun sonra çıkıp senin sohbet dandik diyor.
türkiyede şuan için görüntülü sohbeti kaldırabilecek bilgisayar topluluğu pek yok şuan bazı cafelerde bilgisayarlar hala görüntülü sohbetleri açmıyor vs vs
yani görüntülü sohbetin derdi çok sen en iyisi yol yakınken vaz geç ben çok uğraştım zamanında pek bir yol katedemedim
blgi icin tsk bana bir iki gun lazimdi uyelim vardi onceden ama sohbete baglanamiyorum bagalaiyor diyor bekliyor ole yeniden uye olup yeni kod alacam uye olamiyorum benim icinde cok onemliydi
Tarih: 2009-06-19, 20:47:40 Mesaj konusu:
s.a sonsuzluk abim şu siteyi biraz kurcala sanırım orda öle bişiyler vardı yanlış hatırlamıyorsam link bu http://www.scriptside.net/forum/php-scriptler/ sciprit dolu burası reklam olmadı değilmi
hülyam ben çok önceden bakmıştım ona şimdi üyeliğimi dahi hatırlamıyorum bence sende o siteden vaz geç
hamzot verdiğin sitede gerçekten güzel scriptler var hoşuma gitti o site şuan istediğime yakın bir script buldum bakalım onu editleyip boyayıp görselleştirip tr ye çevirip bişeyler yapabilirsem yapacam ilgin için tşk ederim
Tarih: 2009-06-20, 01:38:04 Mesaj konusu:
rica ederim kardeş .. orası hazine dolu aslında bende tesadüf buldum orayı işden biraz anlayanlar oradan güzel şeyler çıkarabilirler eeee komşuda pişen bizede düşer böylelikle kolay gelsin abimm..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız