Kayıt: Nov 01, 2006 Mesajlar: 2412 Konum: izmirimi özledim
Tarih: 2009-07-25, 16:42:14 Mesaj konusu:
amanav :
okii3 :
Konuyu kitleyin bence soru sormak yada öneride bulunmak isteyen ordaki iletişimlerden bakabilirler uçtu konu gidiyor.
açık ve net konuşmak gerekirse netopsiyon amacı dışında ilerlemekte olup birşeyler üretenleri çekemeyen bir platform haline gelmiştir sizi sorunlara maruz bırakan açıklamaları GNU/GPL ile ilgili bir resmi makaleyi bir önceki mesajımda vererek burada üzüm yemek yerine bağcıyı dövmek isteyenlerin gözleri önüne serdim...
bu maddeyi nerden aldın bilmyiorum ama senin daha dünkü çocuk olduğunu hukuk kelimesinin ne anlama geldiğini bilmediğinide öğrenmiş olduk....
hacı muratı alacam boya atacam lastikleri değiştirecem direksiyona kılıf geçirecem sonra bu hacı ibo diye piyasaya sunacam ve para kazanacam.... hayallerinizde olur....
netopsiyona dil uzatmak kimsenin haddi değil. herkes haddini bilecek. Biz sizin gibi yalanların arkasına saklanmıyoruz.... yaptıklarımızda isimlerimizde cisimlerimizde ortadır. amacımız bağcıalrı dövmek olsaydı piyasada nuke üzerine bir site olmazdı eğer bugün türkiyede nuke diye bir script varsa netopsiyon sayesindedir. Eğer bugün amanav diye birisi varsa netopsiyon sayesindedir. netopsiyon nankörlüğe alışıktır.....
Bu saatten sorna benim yazdığım kod üzerine tek bir değişiklik yapan kişiyi mahkemeye verecem o zaman kim kimin gözüne ne sokmuş olur görürsünüz ;)
KONU KİLİTLENMİŞTİR.... BURASI AMACI DIŞINA ÇIKMIŞSA AMACA HİZMET EDEN SİTELERDE SİZİN GİBİ GENÇLERİ GÖRMEK İSTERİZ.....
mehmet akif konu bu hale geldiği için özür dilerim yeni bir başlık açarsan memnun olurum ;)
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız