Tarih: 2009-08-08, 02:29:52 Mesaj konusu: Neden kimse YARDIM etmiyor arkadaşlar ?
Arkadaşlar durup dururken oluşan bir hatayla karşılaştım. Bu konuda hiçbir fikrim yok nasıl düzeltilebileceğinle alakalı. Bilgili arkadaşlar bir el atarsa çok sevinirim.
Hata şöyle resim olarak gösteriyorum ;
Yardımcı olmanızı bekliyorum.
Görüntü kaymış durumda.
En son rawlaw tarafından 2009-08-09, 14:09:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Tarih: 2009-08-09, 14:11:14 Mesaj konusu: Kimsenin bir fikri yokmu?
Arkadaşlar 2 gün oldu kimse birşey yazmıyor. En azından bilmiyorsanız bile bir fikir verebilecek kimse yokmu? Eskiden YARDIM ederdi insanlar, şimdi niye böyle oldu hayret.
Tarih: 2009-08-09, 17:31:26 Mesaj konusu: Sorun orda değilmiş
Aslında resim iki kere çıkmıyor. Ogüç ayarları arasında boşluklar var sanırım onlarda resmi büyültüyor.
BerraV.gif falan gibi o seviye grafikleri arasında boşluklar var sanırım. Tamda anlayamadım. Arkadaşlar birisi bir fikir versin lütfen. Forumu tekrar yükledim fakat yine çözülmedi anlamadım gitti.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız