bikaç saat öncesine kadar nuke için olan phpbb temalarının farklı olduğunu bilmiyordum forumu bozdum ama burdaki bağzı konular sayesine subsilver'e geri dönmeyi başardım ama nuke için phpbb tema bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
tema isimlerini goruceksiniz temanin ustune tiklayiniz. hemen sag ust bolumde View Demo (Broken?) Demo kismina Tiklayarak Demosuda on izlemeli sekilde gore bilirsiniz. soL Download (Broken?) den indire biLirsiniz Saygilar
PHPBB için hazırlanmış temaları, PHPNuke ana dizinindeki "themes" klasöründe kullandığınız tema içerisinde "forums" isimli bir klasör yaratıp ilgili dosyaları buraya atarak da kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar *YASAK KELİME** yardıma ihtiyacım var çok zor durumdayım,burada denildiği gibi tema yükledim onu da admin den seçtim artık forum diye birşey kalmadı lütfen YARDIM edin
phpmyadminden veri tabanına baglan forum tehemes sorgulat orada cikan temayı yani su an secili olan ve bozuk olan tema adini sil ve subsilver tema adini sec kaydet ancak bu şekilde düeltebilirsin.. ama subsilver temanin forum dizininde yüklü olmasi lazim yeni temayi yüklemeden sildiysen eğer yükle öyle yap bu işlemi.. kolay gelsin..
Ha bu arada ben daha nuke de forum temasini bu şekilde degiştirip subsilver dışınde bir tema yı kullanabilen le karşılaşmadim.. sende ugrasma site temalrın içindeki forum kalsöründeki temaları editleyerek dene..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız