Kayıt: Sep 21, 2008 Mesajlar: 142 Konum: Nevşehir'in Bi yerinden
Tarih: 2009-09-06, 21:58:52 Mesaj konusu: Bir script arıyorum
S.a arkadaşlar bana bi haber scripti lazım ama sadece haber içeriği olacak.Yani ben onu sitemin altına kurup ana sayfamda i f r a m e ile link verip ordaki haberleri yayınlamak istiyorum.Sitemle entegre gibi bi amacım yok ayrı olacak sadece sitemde göstereceğim ben yardımcı olabilecek var mı ?
Merhaba haber s c riptini asagidan indirebilirsiniz.. yalnız bu ASP Kurulum ve kullanim çinde anlatiliyor,PHP de vardi ama benim bilgisayar çöplük gibi oldugu için bir türlü bulamadim.. bulunca onu da paylaşırım umarım işine yarar...selametle
Ne alaka uğur anlamadım neyi neye cevirmişim ne demek istediğini pek anlamadim acıkcası.. arama özürlü arkadaşlarımıza YARDIM olsun dedik kötümü ettik...Hem bu tür paylaşım ilk değil forumda arattır o kadar cokki..sonda olmayacak biliyorsun... ama neden rahatsız oldugunu anlayamadım acıkcası...ayrıca o link warez falan da değil warez crack program yazılım türü seylerin lisansli olmasina rağmen kacak kullanıma acılmış sitelere denir orada kullanımı yazarları tarafından ücretsiz olarak dagıtılan scriptler var üstelik ücretli olanlarda orada ayrıca gösterilmiş..yada ben warez in anlamını yalış biliyorum...
Ya hayret bir şey paylaşırsın niye burada paylaşıyorsun derler, paylaşmaz msn den yada pm den gönderirsin paylaşımı buradan yapın herkes faydalansın derler..
Doluya koydum almadı boşa koydum dolmadı(( yokmu bunun ortası..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız