Tarih: 2009-08-23, 19:11:18 Mesaj konusu: temaları google sevmiyor
arkadaşlar biliyorsunuz google div tagını table den daha çok seviyor
imdi sitemizdeki table leri nasıl div yaparız ben editleyeceğim ama div table nin yaptıklarını yapıyormu yapıyorsa nasıl yapıyor elinde kaynak olan varmı
hanzala bazen div ile table ın yaptığını yapmak biraz zahmete biner. Mesela 3 tane aynı yükseklikte yan yana div koyman için epey bi cambazlık yapman gerekir. ya js kullanıp ayarlayacaksın, ya da dediğim gibi epey bi zorlanacaksın.
Google nuke yi özellikle sevmiyo çünkü içeriği bulmakta zorlanıyo. En iyi site, içeriğini direk sunan sitedir. Div ile, önce modül içeriğini, sonra blokları, en sonra da header ve footerı yazıp, bunca şeye rağmen düzgünce gösterebilirsin. İşte o zman div kıymetli olur. Yoksa table yerine direk div koymanın bir anlamı yok
Uğraşacağız yani :) CSS ve javascipt i biraz geliştirmek lazım sanırım ya 2003 ten 2007 e kadar nuke kullandım sonrasında joomlaya geçtim tüm db yi taşıdım ama joomla seo da ve tasarımda iyi olmasına karşın hoşuma gitmedi :) bende nukeye geri döndüm seo için nukeyi tabiri caizse elledim Sef yapmadım birde div ler kafama takıldı mesela facebook yada yahoo hiç table kullanmadan hazırlanmışlar ne yapacağımı bilmiyorum :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız