Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1640 Konum: Bende Bilmiyorum !
Tarih: 2009-09-28, 12:35:55 Mesaj konusu: Ne kıymetli temaymış ya pes valla !
Arkadaşlar sitem etmekte haklımıyım ama artık burama kadar geldi nukeci.com dan utku abimin paylaştığı isk_yesil teması biliyorsunuz herkes bu temayı aradı ve buldu ufak tefek hataları vardı bazları giderdi ama nedense düzenlenmiş temayı paylaşmıyorlar 1-2 arkadaşımdan istedim ama yok sanki kendileri yapmış gibi hemen sahipleniyorlar Allah aşkına ben ne yaptımda sizlerle paylaşmadım ufak bişey istiyorum kimse oralı bile olmuyor nerde paylaşımcılık ruhu nerde netopsiyon aileliği unutmayın emek paylaştıkça çoğalır .
not : Temayı kurdum ama malesef altbarda kayma var sorunu gideremedim .
değerli BAFRALI ben yıllardır bunu savunuyorum ama insanlar işlerine geldiği gibi davranıyorlar . empati dnen bir duyguya sahip değil kimse malesef o nedenle bence boşuna kendini yıpratma insanlar nankör . boşver gitsin.
Öncelikle alakalı olduğun için teşekkür ederim tema bende var ama temanın altbarında hata var o hatayı bir türlü düzeltemedim o yzüden arkadaşlardan istiyorum
abicim bana demedin dediysende hatırlamıyorum ben kıskanmam bişeyimi biliyorsun kıskansam zaten yardımcı olan arkadarşlar boşuna teşekkür etmez neyse senden tek bi isteğim var benim footeri sil al kaymaları ben düzenledim örneği :
değerli BAFRALI ben yıllardır bunu savunuyorum ama insanlar işlerine geldiği gibi davranıyorlar . empati dnen bir duyguya sahip değil kimse malesef o nedenle bence boşuna kendini yıpratma insanlar nankör . boşver gitsin.
milletin hakkıyla geçinenler bu gibi konulara mesaj yazmamalı değilmi kemal akkaya?
Arkadaşlar elinde isk_yesil temasının düzenlenmiş hali olanı varmı acaba yukarıda ugurekinci arkadaşın paylaştığı link ölmüş.Elinde olan upload ederse duacı olurum.
Selam kardes iki tane vardi upload ettim ikisinide birini bu baslik altinda indirmistim hangisi bilmiyorum. artik hangisi olursa onu kullanirsin kolay gelsin.
Selam kardes iki tane vardi upload ettim ikisinide birini bu baslik altinda indirmistim hangisi bilmiyorum. artik hangisi olursa onu kullanirsin kolay gelsin.
Evet ya ne temeyamış be... bu temayı ilk kullanan 2 yıl dan önce kullanmıştı nerdeyse.. eger hala bu tema aranıyorsa demekki nuke iki yıl geride kalmışş...kısaca iki yıldır yerinde sayıyor...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız