biraz araştırın arkadaşlar lütfen rica ediyorum bunu daha açık nasıl ifade edebilirim? arama yapın bakın forum arama var google arama var ne olsun daha?
sonra herkes yakınıyor nuke'de paylaşım yok, bu konu üzerine kaç kez araştırma yaptım, bilgi topladım, döküman yazdım, buyrun bakın;
anzerhoneybee tşk.
hakan, forum ve google arama olduğunun ben de farkındayım.. senelerdir bu sitenin kullanıcısı olarak, neyi, nasıl yapacağımı bilirim. buraya yazdığıma göre istediğimi bulamamışım demektir. senin önerdiğin forum bölümünde, sorunumla ilgili tek şu başlık var http://eski.netopsiyon.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=40307 o da benim istediğim şeyle ilgiili değil... ben anonim kullanıcısını eddeğil, tümden yorumu kaldırmanın yollarını soruyorum..
kimse sana zorla yaz demedi.. kıymetli parmaklarını nutuk çekmek için yoracağına, keşke konu başlığımı okuyup, hiçbirşey yazmasaydın arkadaşım...
bir dahaki yaşadığım ve burada paylaştığım sorunlarla ilgili lütfen bir daha cevap verme, senin nutuklarına ihtiyacım yok...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız