Tarih: 2009-10-06, 19:29:38 Mesaj konusu: Önemli bir sorunum var.
Arkadaşlar ben bu sorunun editörden olduğunu düşünüyorum. Ama yine de bir bakmanızı isterim. Yazıyı xxx sitesinden kopyalıyorum. Kendi sitemde Fıkra ekleden fıkralar bölümüne yapıştırıyorum.
Gönder diyorum ama kopyaladığım gibi göndermiyor. Aradaki boşluklar felan kayboluyor. Yardımcı olursaınız minnettar olurum :)
Yazıları kopyalarken bazen html taglarıyla beraber kopyalar. Bu duruma yazıyı önce notepad defterıne yapıştır, daha sonra kopyalatıp istenilen modulun editörüne yapıstır.
İlk önce ekleyeceğin yazıyı, frontpage de düzenle ve html kodunu al, bu üst resimde görünen HTML butonuna tıkla ve acılan pencereye frontpage de düzenlemiş oldugun kodları ekle. O zaman hicbir sorunun olmaz.
Yazıyı üste göstermiş oldugun gibi direkt yapıştırırsan sorun çıkarır yani farklı gösterir.
Ayrıca bu dediklerimi yaptıgın halde (sorununun düzelir) düzelmez ise; yazı ekleyeceğin yönetim panelini yenile; bu yazı düzenleyici butonlar aktif olmadan istedigin yazıyı hemen yapıştır sonra gönder. O zamanda sorunun KESINLIKLE düzelir ve yazıların istediğin gibi gözükür.
Anlamadıysan yardımcı olabilirim. Zamanında bende yaşamıştım bu sorunu.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız