Tarih: 2009-11-05, 22:52:33 Mesaj konusu: bagımsız blok yapma YARDIM
merabalar elımde doviz bloguu var ben bu bloga www.siteismi.com/doviz.php ile olasmak ıstıyorum yanı demek ıstedıgım block klasorunden bagımsız olacak ne yapmam lazım saygılar
Merhaba.. Bagımsız Bloktan kastın nedir pek anlamadım ama o dosyayı ana dizine at i f r a m e block la cektir. ama gene bir block yapmak zorundan i f r a m e olarak.. yada kodları temanın header ına ekleyerek yapabilirsin ki o da block olmaz... selametle..
sımdı hocam yapmak ıstegım su block klasorunden alıp root a kullanmak ıstıyorum yanı sole www.siteismi.com/dosya.php bu sekıl daha oncesınde yapmıstım bır blogu ole ama suanad nasıl yaptgımı hatırlamıyorum burdan bı arkdas yıne yardımcı olmustu saygılar
kardes nerlerdesın ya sendne bı rıcam daha olacak 4n album kullanıyorum ctegorıye resım ekledıgım zmana you can't post this file: filetype not supported bu hatayı alıyorum eklemıyro sebebı ne olabılır
kardes nerlerdesın ya sendne bı rıcam daha olacak 4n album kullanıyorum ctegorıye resım ekledıgım zmana you can't post this file: filetype not supported bu hatayı alıyorum eklemıyro sebebı ne olabılır
Burada -bu dosyayı gönderemezsiniz desteklenmeyen dosya tipi- iletisi veriyor muhtemelen albümün desteklemedigi bir dosya yüklemeye calışıyorsunuz. yada albüm ayarlarından yüklemeye calıştıgınız dosya uzantısına izin verilebiliryorsa izin vermelesiniz bilmiyorum tabiki 4n albümde böyle bir ayar varmı emin degilim..ama desteklenmeyen uzantıda bir dosya yüklemeye calıştıgınız kesin.. selametle..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız