Öncelikle yıllardır netopsiyonda bulunmaktan memnunum. Durumum gereği sürekli site yapmak zorunda kalıyorum ( ha ne kadar iyidir muamma ) tövbe dediğim her seferinde netopsiyon yeniden hareketlendirdi beni ama son zamanlarda bariz bir durgunlaşma var sitede.
artistbaron ve polibo06 ( sağolsunlar ) ellerinden gelen YARDIMı yapıyorlar lakin artistbaron un da yöneticilikten ayrılmasıyla polibo06 iyice yalnız kalacak görünüyor. Şahsi işlerini de düşünürsek hepten yöneticisiz kalacak site.
Nuke olarak vazifesini yerine getirmiş durumda Netopsiyon, yani açılmış ve açılacak başlıkların çözümleri mevcut sitede. Webmaster sitesi olması yönünde fikir belirtmek istiyorum tabi içine yeni nesil CMS ( Joomla, Koobi, Drupal, Xoops vs. ) katılırsa çok kapsamlı ve işlevsel olur diye düşünüyorum.
Ama bence çok önemli bir nokta da üyelerin bilinçli olarak hareket etmesi..
Tarih: 2008-05-24, 12:16:58 Mesaj konusu:
şuan forumlar çok karmaşık. aynı konu onlarca defa açılmış. sitede arattığında bir sürü başlık çıkıyor. ama çok fazla sonuç çıktığı için çok vakit alıyor okuman. yöneticilere gelince artistbaron'a yardımlarından dolayı minnettarım. harika paylaşımlar yaptı. çok konuda YARDIMını esirgemedi. ama netopsiyonun büyük bir değişime ihtiyacı var. bu kesin.
artistbarona ve bana yardımcı olan tüm netopsiyon yöneticilerine teşekkür ederim. (:
Artis ayrıl kötü ama sunuda dicem kusura bakma *YASAK KELİME** bi sorunum olsa önce arama yaparım sonra bulamazsam aktif uyelerden birine ö.m atarım ki sana 4 5 kere atmısımdır . abi bi kere olumsuz yada olumlu cvp gelmedi bu içimde kalmıs demeden gecemedim.
Ama hergün burdayım hep bakıyorum konulara sadece Yazılarınla onca zamandır bence renk kattın netopsiyona Yeni Hayatında başarılar dilerim.
Netopsiyonun birçok kişide yeri ve anlamı çok özeldir.Yazılar da bunu gösteriyor...Bunun nedeni de netopsiyonla bu işe atılmaları olsa gerek.İlklerin yeri çok farklıdır.
Netopsiyon adı ve sanıyla köklü ve geçmişi olan bir sitedir.Bu bakımdan daha iyi yerlere gelmemesi için engeli yok...Yapılması gereken el birliği ile herkes alanında bu siteyi coşturmalıdır.Bu da bir vefa örneği olmalıdır.herkes aldı.şimdi bişeyler verme vaktidir.
tüm yöneticilere sonsuz teşekkürler ve başarılar diliyorum...
Tarih: 2009-11-06, 15:35:14 Mesaj konusu:
Ali Osman bey birtanedir her gün kahrımı çekiyor sağolsun
Diğer yöneticiler hakkında yorum yapamıyorum kusura bakmayın fakat onlarında gerçekten çok iyi olduklarını düşünüyorum :)
Ve bence yakında olacak değişikliklerle birlikte netopsiyon zirvedeki yerini iyice sağlamlaştıracaktır :)
Kayıt: Jul 01, 2005 Mesajlar: 142 Konum: Peygamberler Şehri
Tarih: 2009-11-06, 22:09:41 Mesaj konusu:
netopsiyon deyip geçemiyorum nedense.zaten aldıklarımın sayısı belli degil.artık webmaster sitesi olmasından ziyade, bagımlılık oldu.hangi bilgisayarda oldugum önemli degil.mutlaka kendi sitemden sonra 2. olarak baktıgım sitedir.2005 yılından beridir üyeyim.nuke bilgimde yok denecek kadar azdır.ama her istedigimde gerek yöneticiler, gerek diger üye arkadaşlar mutlaka herkese oldugu gibi banada yardımcı oldular.son günlerdeki durgunluga gelince ise, çünkü nukedeki muhtemel karşılaşılan tüm sorunların cevapları mevcut forumda.bu nedenle ki sadece yeni olarak geliştirilen projelere ilgi oluyor.gerek geliştirme, gerek sorunlara çözümler için..kısaca herşey için teşekkürler netopsiyon :)
Tarih: 2009-11-08, 16:19:07 Mesaj konusu:
polibo06 :
djyalniz :
polibo06 :
ahhh ahhh ali benim kahrımı çekse
Herkesin kahrını çekiyor bence
ali yanında ikenmi böyle konuşuyorsun:D
şaka bir yana ali çok babacandır ama canı sıkıldığı zaman gözüne görünmeyin.....
Hayır yalakalığı sevmem
Oww kesinlikle katılıyorum evet insanın arkadaşı yapmıyor onun yaptıklarını o kadar olur hepimizin aksi olduğu zamanlar oluyor yine de Allah razı olsun :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız