ya abilerim ben size bu bu nukeyi localde denemeniz içninmi yaptım ? sitenizde deneyeceksiniz...
son zamanlarda baktım 1 2 modul kuran block ekleyen yazmış msn ekleyin paketi şu fiyata veriyim .. kardesim Uğur kardeşimiz eklemiş pach lerini yapmış koymuş.. ne kadar güzel bir paket olmuş yeni bir site açıcam ve bu paketi kullancam inş..
uğurekinci paylaşımın güzel olmuş öncelikle teşekkürler. indirdim hosta kurdum. ancak şöyle bi problemle karşılaştım. admin menüsüne firefoxta ulaşılıyor explorerde girmiyor ilk kullanıcı adı parola istiyor giriyosun kabul etmiyor. 2. firefoxta girdim admin menüsündeyim herhangi bir modüle giriyor ondan sonra ana menüde linkleri .html olarak köprü koyuyor ve tıkladığında sayfa görüntülenmiyor diyor.
Bunu nasıl çözeceğiz?
.htacces atıp bir deneyeyim. k.adı netopsyion şifre netopsiyon olduğunu biliyorum ama ie de kabul etmiyodu :S firefoxta kabul ediyodu belki .htacces ten kaynaklanıyodur bir deneyeyim.
Tarih: 2010-03-14, 20:52:41 Mesaj konusu: Çok eski bir konu ama *YASAK KELİME** yardıma ihtiyacım var.
Arkadaşlar bir öğretmen atkadaşımın sistemi Php Nuke 7.6 3.1 miş. C4 atarak server ı hacklemişler sanırım, ve FTP de ne var ne yok silmişler. Veritabanı duruyor fakat yedeğini attığım halde http://nuraydinus.com/phpnukee/index.php
sitenin kodları görünüyor. Bu başlık altında ki 7.6-3.1 patch i yüklediğim halde yine aynı kodlar çıkıyor ne yaptıysam beceremedim.
Tarih: 2010-04-02, 17:11:05 Mesaj konusu: Re: Çok eski bir konu ama *** yardıma ihtiyacım var.
miralay :
Arkadaşlar bir öğretmen atkadaşımın sistemi Php Nuke 7.6 3.1 miş. C4 atarak server ı hacklemişler sanırım, ve FTP de ne var ne yok silmişler. Veritabanı duruyor fakat yedeğini attığım halde http://nuraydinus.com/phpnukee/index.php
sitenin kodları görünüyor. Bu başlık altında ki 7.6-3.1 patch i yüklediğim halde yine aynı kodlar çıkıyor ne yaptıysam beceremedim.
Ne yapmak lazım yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
silme işini nasıl yapıyorlar anlamış değilim ya server sahibinin yada ftp şifrelerini bilen bi kişiden kaynaklanan bi problem benim neden silemiyorlar yada hackleyemiyorlar paket sorunsuz ayrıca hadi hack olabilir olamaz demiyorum ama silme işi biraz komik bi duruma geliyor neyse. ekle beni sorunun hala varsa biraz geç olmuş ama
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4
4. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız