Tarih: 2009-11-11, 16:22:57 Mesaj konusu: daha once kurdugum bi seo yardim gerek
Merhaba herkese gecen sene foruma bir seo kurmustum forum basliklarini
forums-file-tag-k_id-22231.html gibisinden gosteriyordu sonra begenmemiştim ve silememiştim bunu elime daha iyi bir seo geçmişti ve onu kurmuştum forum başliklari
daha-once-kurudugm-bi-seo-yardim-gerek-k123.html gibisinden oldu fakat halen bazi linklerde forums-file-tag-k_id linkleri var ve örümcekler siteye girdiginde bu şekilde taramasına sebep oluyor yada sitemap cikartirken hata sayfaları almama sebep oluyor
bu forums-file-tag-k_id seo eklentisini hatirlayan varsa download sunabilirmi ? kaldirmam'da etkili olur :) yada nasil kaldiracagim konusunda YARDIM etcek biri varmi.
diger bir konu kurdugum seo 'dan sonra Anket'ler calismiyor sayfalar hata veriyor veya hic yok gibi gozukuyor. anket'te bisey secip gonder dedigin zmn sanki sayfayi yenilemişsin gibi sayfa yenileniyor..
Tarih: 2009-11-11, 16:52:14 Mesaj konusu:
Sanirim Seyranli arkadasin sundugu tag sistemini ariyorsun buyur senin icin upload ettim umarim isine yarar..
Site adresini yazmamissin belki daha farkli yardimci olan arkadaslar cikabilirdi...
Sanirim Seyranli arkadasin sundugu tag sistemini ariyorsun buyur senin icin upload ettim umarim isine yarar..
Site adresini yazmamissin belki daha farkli yardimci olan arkadaslar cikabilirdi...
aynen şimdi biraz daha araştırdım dha once siteye Seyranlinin tag sistemini kurmuşum bu yuzden her sayfada 100'lerce tag oluşuyormuş ve bu yuzden sitemap oluştururken felan 150 200 bin küsür sayfa'yı oluşturamiyordum :) upload'ini istedimki kaldirabileyim nasil kurduugmu hatirlamiyorum. ilginize tşk 'ler
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız