selam arkadaslar bu gune kadar yaptıgım tum sitelerde hemen hemen nuke kullandim fakat tema bulmak samanlıkta igne aramaya benziyor mumkunse teması olan ve tema altlarında base kodu olmayan temalar varsa paylasirsaniz memnun kalirim sahsima ait sitelerim mevcud ama download sitesi ama sohbet sitesi bazında kullanacagim özellikler kırmızı ve mavi temalar hosuma gidiyor eger gercektende emek verilen bir parcayi paylasirim diyorsaniz memnun kalır ve emegınıze saygıyla egilirim...Burda Paylasamam Msn Ver Dersenizde Seve Seve Veririm..
Rabbim KoLayLık Versin Cumlesine...Esen KaLın..
Tarih: 2009-12-08, 12:50:47 Mesaj konusu: saoL
hanzot saol kardes de bununda altında base kodu var temayı kodlanmıs diye ben kodsuz arıyorum altında reklam gecmicek aksi halde pegarank degerleri toplist vs eklenmiyor base kodu olmasin altinda yeter o tema zaten bende möevcud www.sohbetotesi.com bu kdr editleyebiliyorum dahasini vermiyor zaten :) bu temanin pembesi de www.sevecegim.net burada mevcud bana en alt kısımlari lazım basesiz sekli.paylasim icinde ayrıca tşk ederim sagolasın
hanzot saol kardes de bununda altında base kodu var temayı kodlanmıs diye ben kodsuz arıyorum altında reklam gecmicek aksi halde pegarank degerleri toplist vs eklenmiyor base kodu olmasin altinda yeter o tema zaten bende möevcud www.sohbetotesi.com bu kdr editleyebiliyorum dahasini vermiyor zaten :) bu temanin pembesi de www.sevecegim.net burada mevcud bana en alt kısımlari lazım basesiz sekli.paylasim icinde ayrıca tşk ederim sagolasın
Dosdum editlemelisin isdediğin şekilde editleyebilirsin bunları elimde 1000 civarında nuke tema var ama hepsini paylaşma şansım yok aslında var ama resim önizlemeli yapmayı düşünüyorum inş insanların daha kolay seçim yapması için yakında 1000 civarında tema olcak sadece..
Tarih: 2009-12-09, 09:31:23 Mesaj konusu: hımS
saolasın hamzot inş işime yarayanı bulurum bakalım artık paylasırken haberdar edersen memnun kalırım. Kafein sanada tşk ederimde benım kastım zaten netdizayn ın tema altına attıgı base kodu diger temalarda osuruktan teyyare durumda guzel temaların altında base64 kodyla coskun bey eklemis
www.nuketheme.com bu sitede de birbirinden güzel temalar var hiç bir tema şifrelenmemiş olup istediginiz gibi editleyebilirsiniz tabii copyright silinmemesi şartıyla..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız