Arkadaşlar kendi başıma bir güzellik yapayım dedim ve 8.0 sürümüne biraz forum eklentileri moduller ve blocklar ekleyerek kullanılabilir bir sürüm yapmak istedim
Şimdilik Bunları ekledim ama eklemeye devam ediyorum isteyen olursa paylaşırım içersinde tema olarak orjinal deepblue ve NT_MaviRuya Var. Eklentiler MaviRuya Teması için Ekleniyor Forum Klasorune...
Eklenmiş Modul Ve Forum Eklentileri...
------------------------------------------------
Moduller
-----------------------------------------------------
coppermine Resim Galerisi
Aba Ziyaretçi Defteri
Firma_Rehberi
Kan_Bankasi
Kose_Yazilari
Messenger
NukeSigs
System_Notifier Bu Modul İçin Ayarlar Aşagıda Yazıyor..
Video_Stream
---------------------------------------------
Eklentiler
---------------------------------------------
glancemod ( Forum Ust Mesajlar)
hatalisayfa ( Üye OLmayanlara Gelen Sayfa (UĞUR Ekinci Paylaşmıstı.. )
Hizli_Cevap ( Forum Hızlı cevap)
Kullanici_Seviyesi (Level Mod)
link_gizle (Gizli Link)
son5 (Forum Altı Son 5 Üye En Cok MEsaj Yazan 5 Üye)
BBCodeBoxv510 (Gelişmis bbcode Eklentisi)
Dinamik_Baslik (Sayalara Dinamik Title)
Turkiye_Super_Lig_v1[1].0.0 (Takımım Eklentisi)
arcadeV302Turkish (Flash Oyunlar)
Ruh_Hali_2.0.x ( Ruh Hali Modu)
mesajlari_balonda_g%f6ster ( Mesajlar Balon İçersinde)
Kazandigi_Oyunlar_puan (Kazandıgı Oyunlar Forum Avatar Altında)
Haber modulu orjinal modul ama mersoy hocamız 8.0 için kullanılabilir dedigi zaman buda eklenilecektir. veya ben mersoy ustanın paylaştıgı8 haber modulunu deneme yanılma yaparak uyarlamaya da çalısacagım...
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2009-12-14, 16:57:59 Mesaj konusu:
aslında bi iki kişi değil, hepimiz bir olup güzel bir sürüm çıkarsak güzel olur. yazılımcı arkadaşlar yazılım destek vererek, grafikten anlayanlar grafiğini konuşturarak..
valla zaten şuan proje oylece kaldı :-) yeni ev taşıdım ve net kapadım vakit buldukça bir yerlede nete giriyorum ve buda çalışmamı engelliyor çünkü localde hazırldadığım bazen hosta çalışmıyor deneme yapmam gerek sürekli bu da şuan için uygun değil ama ileride inşallah kaldıgım yerden devam edeceğim... veya daha iyi bir proje düşünen olursa önerilerde bekleriz..
Tarih: 2009-12-14, 22:18:08 Mesaj konusu:
soulfather bunda güvenlik önlemleride varmı?? mesela nukesentinel kurulumu sormamın kasdı localda sentinel kuaramadım ben nukesentinel kurulu olanı çalışdırmak isdedim sentinel banlıyor localda açılmıyor bu yüzden sordum..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız