Tarih: 2009-12-05, 22:42:33 Mesaj konusu: Home page hakkında
Arkadaşlar uzun zamandır aranızda yoktum dersler ve işlerden dolayı yoğunluk vardı sizlere bir sorum olacak bir kaç haftadır arıyorum ama herhalde doğru arama kriterlerini kullanmadıoğım için bulamadım. sizlerden destek almak istedim.
Benim sorum.
nukenin ana sayfasında yani index.php farklılıklar yapmak istiyorum bazı sitelerde görüyorum sanki farklı tabanlı bir siteymiş gibi görünüyor fakat nuke. Bu noktada bu işi yapabileceğim bir modül vardır yoksa kodlama mı gerekiyor. modül varsa yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
istediğim şey şöyleki mesela sağ sol bloklar aynı tarafta fakat alta doğru bir kısmı yanyana iki blok hemen altına uzun (iki blok uzunluğunda) tek blok Orta bloktata bazen çift bloklar falan kullanılıypr. bir dernek sitesi iin bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. Bloıkları biraz daha serbest kullanmak istiyorum...
Kayıt: Jul 01, 2005 Mesajlar: 142 Konum: Peygamberler Şehri
Tarih: 2009-12-15, 21:39:27 Mesaj konusu:
sadece tema ile ilgili oldugunu sanmıyorum, çünkü aynı konuyu alipaksi üstada sormuştum bende.bir kaç dosyada degişiklik yaparak onu hazırladıgını söylemişti.benim gördügüm kendi sitesi idi.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız