bilgilerınız ıcın tesekkurler bende soyle dıyeyım haberın IDsını soyle cekebılırmıyız haber eklensın sonra ıstedğım klasore ben kendım ozel sonradan resım eklıyeyım ozamanda haberın ID sını ben resım Id-D olarak kendım değişeyım
mesela haberı ekledım haberın Id sı 123 sonra ben resmı ekledığımde kendım elle eklemeden once resım adını 123.jpg verecem ve eklıyecem ozzaman da orayı ceksın bu sekılde olmazmı
tamam oyle olsun haberı eklerken resım eklemem sonra haberı duzenle derım sonra resmı eklerım ekledığım resımın adını haberın ID sı ıle aynı yaprım o sekılde ıstedığım mumkun mu yada manuel eklerım mesala su sekılde http://www.bingolonline.com/modules.php?name=egitim burda haberın ID sı ıle Resım adı aynı bunun NSN_News e gore demek ıstemıstım bun aynısı an sayfadada bakarsınız demek ıstedğımı anlarsınız
Modul bende kurulu olmadigindan denemedim ama olmasi gerekli..
bu dosyanın içinde <php>sql_query("UPDATE `".$prefix."_related` SET `name`='$name', `url`='$url' WHERE `rid`='$rid'");
header("Location: ".$admin_file.".php?op=NETopicEdit&topicid=$tid");
<php>sql_query("UPDATE `".$prefix."_related` SET `name`='$name', `url`='$url' WHERE `rid`='$rid'");
Kayıt: Nov 04, 2003 Mesajlar: 737 Konum: Amsterdam Hollanda
Tarih: 2009-12-21, 23:49:34 Mesaj konusu:
ahmetkide :
Kod:
<php>sql_query("UPDATE `".$prefix."_related` SET `name`='$name', `url`='$url' WHERE `rid`='$rid'");
?>
bunlar var
Bu codla resim editlenmiyor!
Haber resimleri baska bir bolumden duzenleniyor sanirim, o sayfayi bul ve codlari buraya ekle
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız