Tarih: 2009-12-25, 20:54:17 Mesaj konusu: PhpMyadminden toplu isim değiştirme nasıl yapılır
Arkadaşlar sitem hacklendi. Bir siteye yönleniyordu sql dosyasına girerek eklenmiş i f r a m e leri sildim ortalam 30 adetti. Buraya kadar tamam ama sitedeki haberlerin hemen hepsinde Yayınlayan kısmına "sananelan" diye bir admin ismi eklenmiş. haberlerin alt kısmında yayınlayan kısmını kendi adımı ekleyeceğim ama 400 civarı haber var tek tek uğraşamam. phpmyadmine girip SQL dosyasında stories tablosundaki bu isimleri nasıl değiştirebilirim bul değiştir gibi bir yöntem varmı varsada ben bulamadım yardımlarınız için teşekkürler
Teşekkürler aspawa kardeş dediğin yolu biliyorum ancak sql indirip tekrar yüklerken yüklenmeyip hata verirse diye korkuyorum. Sql ü indirmeden edit yapabileceğim bir kolaylık yokmu acaba phpmyadmin üzerinden.
Birde önerebileceğin gelişmiş bir edit programı varmı
sadece haberlerin dada sını indir ozaman diğerlerine dokunma boyutu ne kadar bilmiyorum ama sql yüklemenin bir kaç yolu var shh iznin varsa zaten yükleme yapman çok kolay
herşeye rağmen yedeğinide al belki başka bir çözüm önerisi sunan olur
istersen bekle
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız