bozkurt arkadaşım bloklar veya herhangi bir alanda değişiklik yapamıyorum..bloğu yayınla diyorum searc bölümne yönleniyor...aradığınız haber bulunamadı diyor...yeni haber kategorisi ekleyemiyorum yine aynı sorun oluyor...yani hiç bir şey aktifleştiremiyorum...sorun nedir...
arkadasim senin dosyalarda sorun olmasin??
simdiye kadar hic bir arkadasta bu sorunla karsilasmadim
bozkurt69 üstadım bu senini haber arşivi diye bir modulun var ...kullanıyorum ama oraya girince haberlerin hepsi çıkıoyr fakat resimleri görünmüyor...çarpı işareti şeklinde görünüyor resim yerleri acaba neden ne yapmalıyım...
bozkurt69 üstadım bu senini haber arşivi diye bir modulun var ...kullanıyorum ama oraya girince haberlerin hepsi çıkıoyr fakat resimleri görünmüyor...çarpı işareti şeklinde görünüyor resim yerleri acaba neden ne yapmalıyım...
link verirsen anlamam ve yardimci lam daha kolaylasir
selam
yaptigin script cok guzel ama ben haberlere resim yukleyemiyorum yuklerken pc den resim seciyorum yazi veya rakam jpg gif ne denediysem hep (Yüklediğiniz dosya tipi sunucumuz tarafından desteklenmemektedir.) uyarisi veriyor hostumla gorustum bole bisey yok dedi habe foto dosyasinida 777 yapmisim sorun nedir anlayamadim eski haberleri ekledigin haberleri degisip resim ekleniyor ama yeni haber eklemek istedigimde resim yuklenemiyor resim secince sunucu kabul etmiyor diyor yardimci olursan sevinirim saygilar
selam
yaptigin script cok guzel ama ben haberlere resim yukleyemiyorum yuklerken pc den resim seciyorum yazi veya rakam jpg gif ne denediysem hep (Yüklediğiniz dosya tipi sunucumuz tarafından desteklenmemektedir.) uyarisi veriyor hostumla gorustum bole bisey yok dedi habe foto dosyasinida 777 yapmisim sorun nedir anlayamadim eski haberleri ekledigin haberleri degisip resim ekleniyor ama yeni haber eklemek istedigimde resim yuklenemiyor resim secince sunucu kabul etmiyor diyor yardimci olursan sevinirim saygilar
acaba resim boyutu sorun yaratabilirmi?
birde resim formati JPG olarak izin verimisse iki JPEG formatindaki resimler yüklenmeyebilir
Dediginide Yaptim jpeg jpg gif ve boyut vs de degistim ama dedigim gibi daha onceden ekledigin haberleri degistirip pc den baska resim sectigimde yukleniyor ama yeni sifirdan haber yuklemek istedigimde bu hatayi veriyor
Hiç haber ekleyemiyorum. Haber eklemek istediğim zaman şu yazı çıkıyor.
Yüklediğiniz dosya tipi sunucumuz tarafından desteklenmemektedir
Resim eklemesem bile bu yazı çıkıyor. Sadece yazı yazıyorum. Bunun çözümünü blen var mı?
bu sorunlar ssadece sende oluyorsa sende bir sorun var bir seyleri yanlis yapiyorsun.
Mavisce_N2 eger benim kurdugum tema ise calismasi gerekir eger yeni bir tema ise calismamasi normal cünkü ben temadada degisiklikler yaptim diye hatirliyorum
Tüm zamanlar GMT + 3 Saat Sayfaya git Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız