Tarih: 2010-01-07, 14:54:01 Mesaj konusu: TurkcellNET.Com Hakkında
Merhaba,
Turkcell'in yeni açılacak olan www.turkcellnet.com sitesi için hangi temayı kullanabiliriz? PHP-Nuke kurulacak olduğu için temayı da Turkcell renklerine uygun arıyoruz.
Ayrıca ne gibi modüller kurarsak daha iyi olur? Kafanızda tasarladığınız şeyleri burada paylaşırsanız çok sevinirim.
Birincisi zaten Turkcell yetkililerindenim. İkincisi bizim her işimiz resmidir. Tabii üstlerimizden izin aldık. Biz siteyi çalışanlar olarak kuracağız zaten. Sizden bu siteyi açsam izin verir misiniz diye sormadım, ne gibi içerik kurabiliriz diye sordum. Lütfen cevaplarınızı da ona göre verirseniz sevinirim. İyi günler...
Kayıt: Oct 07, 2006 Mesajlar: 1856 Konum: Dünya'nın Bi Yerinden
Tarih: 2010-01-09, 11:04:24 Mesaj konusu:
Birincisi Bu yazdıklarını ilk önce belirtseniz herkesin aklında soru işareti kalmaz.
İkincisi İnsanın aklına binbir türlü şeyler gelir, nedenide bu tip olayla yüzünden şebeke kullanan müşterileri kontor avcıları diye nitelendirdiğimiz kişiler dolandırmaktadır.
ücüncüsü de sende bir müşteri yada site ziyaretcisi olarak bir değerlendir bakalım ben teknosada çalışıyorum gittim teknoda diye site açıp ürünleri sergilersem sence müşteri gözüyle nasıl bakılır bu durumuda sen özetle inş.
Birincisi Bu yazdıklarını ilk önce belirtseniz herkesin aklında soru işareti kalmaz.
İkincisi İnsanın aklına binbir türlü şeyler gelir, nedenide bu tip olayla yüzünden şebeke kullanan müşterileri kontor avcıları diye nitelendirdiğimiz kişiler dolandırmaktadır.
ücüncüsü de sende bir müşteri yada site ziyaretcisi olarak bir değerlendir bakalım ben teknosada çalışıyorum gittim teknoda diye site açıp ürünleri sergilersem sence müşteri gözüyle nasıl bakılır bu durumuda sen özetle inş.
Neysede Kolay Gelsin
Boşuna ne tartışma açıyorsunuzki. Akkuş abi ne tür tema kullanabilirim diye sormuş sadece. Akkuş abimizi tanıyan tanır böyle şeyler yapmayacağınıda bilir.
zamanında bende de turkcelliler.com vardı mahkemelik oluyordum. hee sen turkcellin logosunu vs. ve turkcell hakkında sitede ileri geri konuşmazsan sorun olmaz ama turkcelli karalayıcı veya herhangi bi yalnış bilgi logo vs yaparsan mahkemelik olursun bilesin :)
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız