Tarih: 2010-01-13, 00:50:31 Mesaj konusu: islami moduller paylasimda
icindeki modullerin resimli hali
Selam Aleyküm evet kardeslerim islamin daha iyi anlasilmasi daha iyi yayilmasi için islami modüller hazirladim
herkez faydalansin guzel dinimizi daha iyi anlasillsin diye..
modüllerin içindeki sgl leri phpmay adminden okutun modül dosyalariimodulese yükleyin aktif edin..
herkeze hayirli olsun
php nuke tüm versiyonlarida çalisir
dualarinizda banada yer ayirirmisiniz bir ALlah razi olsun demeniz
butun dunya servetinden dahada degerlidir benim icin selametle...
amin ecmain Allah sizlerdende razi olsun flistin kardesim her modulun icine kendi slgsini koydum mesela adelet modulunu ftpye atacaksin slgsini okutacaksin adminda aktif edeceksin modulu icerikler gelecek yuklediginiz sitenin adini verebilirmisiniz bana acaba sorun olmamasi lazim cunku suan baska bir siteye ben yukluyorum o kardesimiz bilmiyor diye sorunsuz icerikler geliyor siteye
selamun aleykum kardeslerim evet 6 modulde index hatasi yapmisim
cunku sitem surekli haclenir ben bastan yaparim bu sefer slglerin yedegi vardi cok sukur
ama ftpnin yedigi yoktu modulleri bastan yaptigim icin slg ve modul isimlerinde bir hafr hatasi yapmisim onun icin icerikler gelmiyordu yeni kurdugumuz kardes sitemizde hepsini yukledim denedim sunan hepside calsiiyor sorun yok bakabilirsiniz sizde siteye hepsi calisiyor islamderyasi.com da
indirenler insallah bu sorunsuz modulleri yeniden indirsin 6 modunde bunun icinde ordan degisirsiniz modulleri insallah hic indirmeylernde direk yine ilk linden butun modulleri indirebirler orasinda duzettim
rabbim herkesten binlerce kez razi olsun razi oldugu kullarinin arasina alsin cumlemizi insallah
oncelikle suna bir aciklama getirelim ebuzer ben bu modulleri yapmak icin gunlerce uykusuz
kaldim pcden namaz disinda ayrilmadigim cok gunum oldu islami icerikleri arayip bulmak onlari alip eklemek oyle kolay birsey degil benim amacim sadece ve sadece din kardeslerime yardimci olmak
baska hic bir amacim yok ne siteme user cekme amacim var nede baska birsey bir modul yapipta paylasima sunanlar gibi Copyright silerseniz hakkimi helel etmem diyede yazmadim aciklamada
yinide demem ben sadece Allah icin yaptim din kardeslerimize birazcik yardimci olabilmek amacim
Copyright adimi isteyen herkes silebilir hakkimda helaldir ben sitemi silip sifirdan kurduktan sonra yaptim bu modulleri sende biliyorsun ama buraya neden oyle yazdin anlamis degilim egerki dosyalarda vurus olsaydi ben asla ve asla paylasima sunmazdim cunku rabbimizin tek affetmedigi sey kul hakkidir onca insanin hakkina nasil girebilirim nasil vuruslu dosya yollarim millete
bense onlarin ahiretleri kurtulsun diye ugrasmaktayim senin yaptigin varya sinek pis degil mide bulandirir hesabi buraya o yaziyi yazmakla belki cok insanin icine supe dusurdun ve beklide cok kisi indirip o bilgilerden senin sayende faydalanamacak acaba gercekten vurusmu var diye
bu aciklamayi sadece vurus olmadigini bilmeniz icin yaptim kardeslerim dosyalarda gonul rahatligi ile indirebilrsiniz
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız