Dün bir fotomontaj çalışması yaptım bugün onaylandı ve konu olarak oldukca dikkat çektiki mynet editörleri tarafında haberler bloğunda yayına alındı
anasayfada haberler bloğunda yayınlanması beni gerçekten cok mutlu etti mutluluğumu burada paylaşmak istedim
hazırlanmış bir montajım daha var onuda yarın eklicem bakalım o beğenilecekmi
dostum gerçekten çok güzel bir mizah anlayışın var bu fotolardan belli oluyo konudanda anlaşıldığı gibi Shop ta seviliyor baya böyle bir site yapsakmı acaba Shoplanan resimlerin paylaşıldığı :d
güzel bir çalışma olmuş coşkun abi tebrik ederim hayal gücün süper
yalnız bazı hatalar gördüm onu bildiriyim
resimleri keserken photoshopda sanırım kalem kullanıyorsun.kalemle resimler genelde keskin kesilir yani saç kısmını kalemle değilde Tercihler-Ayıkla-Sıvılaştır gibi bişi vardı photoshopda onunla kesersen saç kısmı keskin olmaz yani tel tel dahi çıkartabilirsin.
fotoğrafcıda çalışırken gelinlikli düğün resimlerinde bu yüzden çok zorlanırdım
tabi o bölümün şu kötü yönüde var resimdeki arka plan net bir arka plan değilse yani sadece mavi-beyaz vb gibi net bir arka plan yoksa o dediğim yer ile zor kesilir.
kalemle saçları kestikden sonra silgi ile hafif soluklaştırabilirdinde.şuan bu resimde belli olmuyor saçlardaki keskinlik ama orjinal boyutunda çok belli oldu belkide benim işim gereği dikkatimi çekti.örneğin ferdi tayfurun saçlarına dikkat edersen daha iyi anlarsın anlatmak istediğimi hafif bir beyazlık dahi kalmış silgi ile onları silersen keskin görünmez ve beyazlıklar gider.
çalışman için tebrik ederim güzel bir hayal gücü çalışması
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız