site kuruyorum aşağıdak fakat sql sorgusuna gelince aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hata
SQL sorgusu:
-- MySQL dump 8.22
--
-- Host: localhost Database: nuke
------------------------------------------------------- --
-- Server version 3.23.54
--
-- Table structure for table 'confirm'
--
CREATE TABLE confirm(
confirm_idchar( 32 ) NOT NULL default '',
session_idchar( 32 ) NOT NULL default '',
codechar( 6 ) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY ( session_id, confirm_id ) ) TYPE = MYISAM ;
MySQL çıktısı:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '---------------------------------------------------------
-- Server version 3.2' at line 4
sen kurulu bir sitenin SQL sinimi okutuyorsun yoksa farklı bişimi bazı sql hata veriyor ne gibi mesela mavisce nin bir sürümü vardı 7,6 sanırım onu localhosta hazırladıgın zaman yada düzenleme yaptıgın zaman yüklenmiyordu aynı senin gibi hata veriyordu bence hatanın daha güzel bi acıklamasını yapsan yardımcı oluna bilir baska bir php dene bak bakalım hata vericek mi ama dediğim gibi bazınlarıda bazı bölümler çakışma yapıyor benimde basıma geldi böyle bir durum nuke dosyalarını ve SQL direk indirdiğin gibi yükleyeceksin siteyi çalıştırdıkdan sonra düzenleme yapacaksın. ve calısmıyorsa prefix lerinide ona göre okutman lazım başıma gelenlerden bilerek söylüyorum belki başka bir sorunda ola bilir ama sen dediğim gibi Acıklamanı genis yaparsan yardımcı olunur diye dusunuyorum...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız