Tarih: 2010-03-15, 21:21:13 Mesaj konusu: HTML Sayfaya WMV Uzantılı Slayt Ekledim Sorum Şu
HTML sayfama, Windows Movie Maker ile WMV uzantılı resimlerin 5 saniyede bir geçtiği slayt yaptım ve ekledim. HTML Sayfama eklerken genişlik ve yüksekliğini de vererek aşağıdaki kodu kullandım... Resimlerim.wmv dosyasınıda alana yolladım...
Sorum şu bilgisayarımdaki Internet Explorer 6 ile sayfayı açınca slayt çalışıyor... Başka bir yerde ki bilgisayarda Internet Explorer 7 veya 8 ile açtığımda slayt çalışmıyor... Bu kodda Internet Explorer 7 veya 8 için bir hata mı var? Yoksa onlarda da çalışması mı gerekiyor? Sorun ne olabilir?
bu sorununun cevabını bilmiyorum ama sana şunu önerebilrim...
slaytını move maker yerine değişik bir programla yapsan daha iyi olmazmı en basiti power point ile hazırla sonra swf ye çevir ve sitende yayınla sorunsuz bir şekilde çalışır
bu sorununun cevabını bilmiyorum ama sana şunu önerebilrim...
slaytını move maker yerine değişik bir programla yapsan daha iyi olmazmı en basiti power point ile hazırla sonra swf ye çevir ve sitende yayınla sorunsuz bir şekilde çalışır
O kadar yaptığım sunuyu tekrar power point ile hazırlamak çok zamanımı alır ve yaptıklarım emekler de boşa olmuş olur.
affedilmez :
eger dosyanızı www.slideshare.net e yükler ve kodu embed olarak sayfanıza yerleştirirseniz sıkıntınız düzelecektir
Benim hazırladığım Windows Movie Maker ile WMV uzantılı yani olmadı... Genede sizlere cevaplar için teşekkür ederim... Yukarıdaki soruma başka bir önerisi olan arkadaş var mı?
serser
kusura bakma ben yanlış anlamısım wmw uzantıyı ppt ye ceviren programları dene sonra buraya yukle olmaz mı yada daha kısa bi yontem soyleyeyim nasıl olsa video olarak kaydetmişsin
yükle bi video sağlayıcısına ordanda embed kodla sitene ekle
serser
kusura bakma ben yanlış anlamısım wmw uzantıyı ppt ye ceviren programları dene sonra buraya yukle olmaz mı yada daha kısa bi yontem soyleyeyim nasıl olsa video olarak kaydetmişsin
yükle bi video sağlayıcısına ordanda embed kodla sitene ekle
Zaten bende öyle yaptım hallettim sorunsuz mediaplayer de oynuyor... Genede teşekkürler...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız