Tarih: 2010-03-27, 20:17:58 Mesaj konusu: Her haber kategorisine bir editör
Arkadaşlar, ben şöyle bir haber modülü arıyorum, veya bu tür özelliği olan haber modülü varmı.
Ben siteme 6 haber editörü atayacağım, ama her editör kendileri için oluşturacağım haber kategorilerin editörlüğünü yapabilecekler.
A haber kategorisi sadece A editörüme ait olacak, her editör giriş yapınca sadece kendi ne ait kategoride değişiklik yapabilecek.
Anasayfa tek olacak tabiki, editörlerimin eklediği haberlerin hepsi ekleniş sırasına göre anasayfada alt alta sıralanacaklar.
Böyle birşey için ne tavsiye edersiniz, tek bir haber modülü ile bunu halledebilirmiyim. Yoksa siteme farklı isimlerde aynı haber modülünden 6 adet kurup, her modüle bir yetkilimi atayayım bu şekilde ansayfada daha sonra bütün haberlerin alt alta çıkmasında sorun yaşarmıyım.
Tamam anlıyorum ama bu şekilde her editör başka bir editörün eklediği haberi silebilir.
Ben ortak bir site yapacağım öyle bir görev verdiler. 6 dernek var, hepsinin aynı amacı var o yüzden istiyorlar ki, tek bir sitemiz olsun.
Bende bu durumda ortak bir phpnuke kurmak istiyorum, her bir derneğe bir editör atayacağım, her derneğe bir haber kategorisi oluşturup, her kategorinin ayrı editörler tarafından yönetilmesini sağlamak istiyorum.
Aynı news modülünü 6 farklı isimde 6 farklı modülmüş gibi kurmak sizce uygun olurmu, bu şekilde yaparsam veritabanındada 6 farklı news tablosumu oluşturulması gerekiyor tek tablo yeterli olurmu.
Tarih: 2010-03-28, 14:32:07 Mesaj konusu:
bir modülden 6 tane kurupta bir veritabanına bağlarsan hepsi aynı şeyleri gösterir yada 6 farklı tablo oluşturursan bu seferde hepsini aynı blokta göstermen zorlaşır ama 6 farklı tablo oluşturupta kategorili haber blokunu kullanırsan ve veritaanlarınıda ayarlarsan istediğin gibi olur ama birazcık kod bilgin olması lazım
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız