selam arkadaslar localde nuke sentinel 2.6 versiyonunu kurdum ama sayfanin üstüne test mode resmi cikdi bir türlü yok edemedim daha önceden kurupda bu sorunu yasayan oldumu olduysa nasil yok edebilirim
arama motoru örümceklerini banlamamsı için menüsünde özel ip yeri var oradan google ip aralıklarını girince örümcek felan banlamaz
Hocam inanki Sizin dediklerinizi harfiyen uyguladim ama malesef yine banliyor ayrica Google arama motorundan ziyade bircok arama motoru var. Ben kaldırdım mecburen 15 gündür Google de 15 gun gerisi ile 15 gun ilerisine bakınca arada dağlar kadar fark var. Suan index lerı süper kaydedıyor.
arama motoru örümceklerini banlamamsı için menüsünde özel ip yeri var oradan google ip aralıklarını girince örümcek felan banlamaz
Hocam inanki Sizin dediklerinizi harfiyen uyguladim ama malesef yine banliyor ayrica Google arama motorundan ziyade bircok arama motoru var. Ben kaldırdım mecburen 15 gündür Google de 15 gun gerisi ile 15 gun ilerisine bakınca arada dağlar kadar fark var. Suan index lerı süper kaydedıyor.
Arkadasim bunun kurlumu ve eski surumden guncellemesinin anlatimi bir yerde var mi? Birde surumun turkcesi? Bi zahmet bu konuda bilgi verebilecek var mi?
iyiki bir soru sordum:-)) benim soruma cevap beklerken konu nerelere gitmis süpersinizya yokmu 2.601 kuran hic yani benim gibi sorun yasamadimi kimse? birde bu Nsn your account veya cnb your account kullansak bu editleme nasil olacak onlarda bilen varmi?
Tarih: 2008-09-26, 00:52:03 Mesaj konusu:
senitnel gibi güvenlik modulleri sitenize sacede aşırı bir yük getirecektir bence tamamen gereksiz bir modül.eğer açıkbulunan modülleri kullanmazsanız, sitenizi açıklarını iyi kapattığınız ve alınması gereken klasik önlemleri aldığınız takdirde kesinlikle ihtiyaç olacak bir güvenlik önlemi değil naçizane benim fikrim..
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2008-09-26, 02:43:19 Mesaj konusu:
robot :
iyiki bir soru sordum:-)) benim soruma cevap beklerken konu nerelere gitmis süpersinizya yokmu 2.601 kuran hic yani benim gibi sorun yasamadimi kimse? birde bu Nsn your account veya cnb your account kullansak bu editleme nasil olacak onlarda bilen varmi?
2.6 sürümü kurulması en kolay sentinel sürümüdür onu kuramıyorsanız diğerini hiç kuramazsınız zaten eklemeniz gereken sadece bir iki kod var oda edit klasorunde hangi dosyalarda ne değişiklik yapacagınızı dosya isimleri ile gösterir burada size yapılabilecek YARDIM aynı yazıları kopyalamak olur sadece onada gerek yoktur heralde
Your accounta gelince onu editlemenişze gerek zaten yok your accounttaki editleme sadece üye adına tıkladıgınız da altta cıkan ip numarasını banlamanızı kolaylaştırır oda genelde sizin ip nizi gösterdiği için kendinizi banlarsınız
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız