Script'i kayserili değil Mavisce modul halıne getirdi. Çalısma Konusunda ise sana katılıyorum buyuk ihtimal Nuke versıyonlarından kaynaklanıyordur. Bir cok kişide çalişiyor ama diğer bir cok kişide ise calısmıyor.
Kayıt: Nov 18, 2005 Mesajlar: 943 Konum: Trabzon/izmir 61-35
Tarih: 2010-01-25, 01:29:08 Mesaj konusu:
her sürümde deneme fırsatım olmadı localde module cevirip çalışmasını test edip paylaştım benim testlerimde sorun yoktu denediğim sürüm 7,6,3,2
ama tüm sürümlerde çalışacagını sanıyorum çalışmama sorunu başka bir j a v a s c r i p t ile çakışma olabilir
arama bölümünü değişemk isteyenlerin değişmesini tavsiye etmem arama bölümünü eskisi gibi yaparsanız modulun yada kullanıyorsanız blogun göründüğü tüm formlar üye girişi v.b o şekli alır ve sitenizin görüntüsünü bozar görsellik için zamanım olursa ilerliyen günlerde yeniden elden geçiririm
Tarih: 2010-01-26, 22:09:10 Mesaj konusu:
arkadaşlar bu dil sorununu çözebilmiş değilim ben hala dil hatası alıyorum
anka nın hazırladığı dil dosyasını yükledim ama işe yaramadım
fikri olan varmı??
Kayıt: Mar 11, 2009 Mesajlar: 107 Konum: Doganşehir - Malatya
Tarih: 2010-01-27, 08:26:40 Mesaj konusu:
hamzot :
fikri olan varmı??
Benim Yaptigim Dil Dosyasinda Birsey Yok Ama Birsey Soylueyim .Siten Turkcemi Yapin Yapiyor..
Modulunun birde Tamam Linki Verirmisin Yani Nerede...
gencyaz, üzerinde hiçbir oynama yapmayıp direkt olarak sunucuya attıysanız ve çalışmadıysa o sizin sunucunuzdan kaynaklanıyordur. Çünkü ben de o sorunu yaşıyorum.
Sizden bir ricam olacaktır. Bunu WordPress'e uyarlayabilir miyiz peki?
Tarih: 2010-01-27, 22:42:20 Mesaj konusu:
_Anka_ :
hamzot :
fikri olan varmı??
Benim Yaptigim Dil Dosyasinda Birsey Yok Ama Birsey Soylueyim .Siten Turkcemi Yapin Yapiyor..
Modulunun birde Tamam Linki Verirmisin Yani Nerede...
gencyaz, üzerinde hiçbir oynama yapmayıp direkt olarak sunucuya attıysanız ve çalışmadıysa o sizin sunucunuzdan kaynaklanıyordur. Çünkü ben de o sorunu yaşıyorum.
Sizden bir ricam olacaktır. Bunu WordPress'e uyarlayabilir miyiz peki?
Şu Dil Problemini halledemedimBayburtlum Kardeş o Dosyayı attım Fakat Dikl sorunum devam edioyr Bide Arama Kutusunu Butona Göre birazdaha Büyteblirmiyiz nerden Yapabilirm onu Şimdiden teşekkrler
bu script üzerinde biraz caliştim bişeyler denedim fakat başaramadım daha doğrusu vazgectim , Istedigim şey şuydu
Ajax Fonksiyonu olan autocomplete ile siteyi youtube datalarına linkleyip Arama kısmında örnegin Şebnem yazıldıgında
" Şebnem ferah - istiklal caddesi kadar "
" Şebnem ferah - bugün "
" Şennem ferah - sil baştan "
gibi otomatik tamamlama istedim ama Ajax fonksiyon kurulumu ve youtube data işlevini yapamadım baya bi uğraşmıştım aslında sonradan senin mysql çok şişer felan dediler vazgectim..
ama dedigim gibi bi olay yapılsa cok cok daha super bişey olurdu..
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız