yeni bir portal olduğu için henüz video ve diğer içerik az zmanla ziyadesiyle olcaktır.şimdi sadecegörsel ve diğer unsurlar açısındandeğerlendirmenizi istiyorum..
saygılar..
valla kötü olmus diyemem ben wordpress zaten şuan en iyi yolunda yarışıyor hızlı google indexlemesi falan süper zaten görüntüde süper olmuş daha ne soyleyim :-)
başlıkta da belirttiğim gibi wordpress
malesef nukeyle kaybedecek vaktim yok..
nasıl olmuş yorum yok ve öneri şöyle olsa iyi olur böyle kötü olmuş diyen yok mu :)
aklın yolu bir.Nette preminunm news temalar var wordpress için bunları biri ile değiştirirsen siteni çok daha iyi olur.Yada benim gibi 3 5 temadaki öğeleri birleştirip kendi temanı yapabilrsin.
Daha önce bir çok kez kullandım bu temayı. Hitin yükselirse cpu problemin olabilir.
Bende kendi wordpress temamı yaptım. Artisteer programını alıp basit düzenlemeleri yapabilirsin. Daha sonra yılmazmurat'ın dediği gibi beğendiğin temaların css kodları ile güzelleştirirsin temanı. Şu anda muhasebeciyizbiz.com öyle mesela.
wordpressin en büyük sorunu cpu kullanımı.Elimden geldikçe temada optimizasyon yapmam rağmen yinede istediğim ölçülerde değil tema.arkadaşında en çok dikkat etmesi gerekn olay bu bencede.
Tarih: 2010-04-22, 12:40:17 Mesaj konusu:
Hayırlı olsun
Umarım Kırşehirli hemşehrilerim faydalanır.
http://kirsehir.gen.tr http://ahi.gen.tr
olarak HasBahCa Kırşehir için yapılan her güzelliğe saygı duyar.
Başarılar dilerim hemşo, nörelim bize düşen bir şey olursa elimizden geleni yaparız
Tarih: 2010-04-25, 03:50:30 Mesaj konusu:
yanlis anlasilmasin dostca bir elestiridir
tanitim videosu gercekten basarili gayet fakat sanki sitenin ciddiyetine ismine(ahilik) ve ruhuna uymuyor gibi yani kirsehir ne bileyim ozanlar asiklar diyari. bu benm görüsüm
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız