Tarih: 2010-04-29, 11:11:10 Mesaj konusu: Aquamp Player Dısında Player Elınde Olan Varmı?
merhaba aquam player dısında elınızde player varmı ozellıkle söle bı sey lazım bana goruntusu cok onemlı degıl dıger tarayıcılarda calısacak sekılde bır player bulamadım elınde olan abılerım paylasabılırlermı acaba bızımle
Bu player olayi cok sakat valla bende kac defa denedim forumlarda arastirdim kurulumu ne kadar dogru yapsanda calismiyor mutlaka bir yerde hata oluyor ama bulamiyorsun. yanliz söyle bisey olsa daha iyi olmazmi hem sizin icin hemde bizler icin block halinde istedigin sarkilari yukleyerek dinleyicinin kendi istegine birakip istedigini dinleme seklinde biseyin olmasi daha guzel olmazmi? bende bu yapmak istiyom ama yapamiyom bir turlu bilen duyan varsa nasil oldugunu anlatirsa cok makbule gecer.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız