Tarih: 2010-05-20, 00:19:36 Mesaj konusu: Online Test Modülü (görüşlerinizi alabilirmiyim)
öncelikle hepinize iyi çalışmalar. http://dizaynegitim.com sitesi için online test modülü kodluyorum. kodlama bitti gibi tasarıma başladım. tasarımda tablo kullanmıyorum divlerle yapıyorum. tasarımda yakın zamanda biter deneme amaçlı sitede gösterime actım. fikirlerinizi alabilirmiyim
SINIF SEÇİN = 5.SINIF
DERS SEÇİN = fen ve teknoloji
TEST-KONU SEÇİN = canlılar dünyasını gezedlim
deneme olarak bir test koymuş güzel çalışıyor
proje olarak güzel bir çalışma olmuş görselliğe azdaha gidilirse bence süper bişi olur.en basit örnek arka planda koyu mavi var o çok boğucu bir renk vb.
hani ufak defek gifler vs gibi görselliğe önem verirsen güzel bir iş çıkar bence
Tarih: 2010-05-20, 23:24:17 Mesaj konusu:
Netopsiyon sakinlerine!
İbrahim Bey(firzan) Netopsiyonda tanıdığım çok değerli bir insan, her şeyden önce çok değerli bir meslektaşım. Yaklaşık 20 gündür ricam üzerine bir çalışma çıkarıyor. Adeta çırpınıyor. Çalışmalarını yaklaşık 2yıldır takip ediyorum. Böyle değerli çalışma sergileyen arkadaşlarımıza bilgisi olan olmayan herkesin sahip çıkmasını temenni ediyorum. Onu benim site için yapmaya başladığı bu çalışma için yürekten kutluyorum. Netopsiyonda böyle değerli insanların olduğunu da biliyorum. Bu insanların değeri de asla maddi ölçülerle ölçülemez. Her zaman O'nun yanındayım.
SINIF SEÇİN = 5.SINIF
DERS SEÇİN = fen ve teknoloji
TEST-KONU SEÇİN = canlılar dünyasını gezedlim
deneme olarak bir test koymuş güzel çalışıyor
proje olarak güzel bir çalışma olmuş görselliğe azdaha gidilirse bence süper bişi olur.en basit örnek arka planda koyu mavi var o çok boğucu bir renk vb.
hani ufak defek gifler vs gibi görselliğe önem verirsen güzel bir iş çıkar bence
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız