Tarih: 2010-05-21, 21:16:39 Mesaj konusu: Php Nuke Oyun Sistemi OyunArkadas.Com Yayında...
Merhaba arkadaşlar bazı oyunları yazdırdık bazısındada kahvemix var php nuke ile gerek i f r a m e gerek değişik ayarlamalar ile çalıştırdım herkesin yorumunu bekliyorum.
www.oyunarkadas.com.tr <<< yarın yayında ns isteğini gönderdim bugun hepsi .com.tr'de olacak oyunlar ve site içeriği patentli olup herkesi davet ediyorum...
Uğru'cugum gene farklı bir konuya imza atmışsın ilk bakışta html index sandim php nuke oldugunu sonradan fark ettim...güzel bir çalışma emeğine saglık.:..
Tarih: 2010-05-21, 23:32:01 Mesaj konusu:
Evet, Uğur'u tanırım. Güzel kardeşim yine güzel bir iş çıkarmış. Ben de ilk önce html zannettim. Netopsiyon bu arkadaşların sayesinde ayakta kalmaya devam edecektir. Bu değerlere destek olup, sahip çıkalım. Tebrik ediyorum. Çalışmalarının da devamını diliyorum.
Evet, Uğur'u tanırım. Güzel kardeşim yine güzel bir iş çıkarmış. Ben de ilk önce html zannettim. Netopsiyon bu arkadaşların sayesinde ayakta kalmaya devam edecektir. Bu değerlere destek olup, sahip çıkalım. Tebrik ediyorum. Çalışmalarının da devamını diliyorum.
Merhaba öncelikle ugur abiye basarılarında dolayı tessekur ederım. Netopsiyon ayakta bi bakıma belki bu abilerimiz sayesinde kalıyor ama arkadan gelenlere bir seyler vermezsek kalmaz sözüm meclisten disarı...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız