Tarih: 2010-06-20, 16:34:50 Mesaj konusu: ATS haber blogu kurdum ama resim olmuyor
Selam arkadaslar ben sitemize ATS haber blogu kurdum ama haber e resim ekleyemiyorum normalinde Resim icin Durcsuchen e basiyorum benim bilgisayardaki istedigim resmi buluyorum ve yükle diyorum ama resim yüklenmiyor acaba ne yapmaliyim resim in boyutu önemli mi nelere dikkat etmeliyim yardimci olursaniz memnun olurum selamlar.
sima19 kardesim yardimin icin tesekkürler ama ben tam anlayamadim arkadaslar mümkünse bu programi nasil yüklemem gerektigi konusunda bana yardimci olurmusunuz lütfen ben bunu tam yapamadim herhalde selam ve saygilar
gerekli resim klasörlerine yazma izni verdin ve yüklenmiyorsa admin klasöründe resimyukle.php gibi bir dosya olması gerek.Ordaki linki kendi sitene göre editlemen gerekiyor.
Arkadaslar öncelikle yardimlariniz icin tesekkürler benim problemim zannedersem ben bu programi dogru yükleyemedim sizden ricam bu programin icindeki dosyalari nereye atacagim ve ne gibi degisiklikler yapacagim yükleme konusunda bilgi verebilirmisiniz tekrar tesekkürler selamlar.
upload klasöründen çıkan tüm dosyalarını ana dizine yükle.
htaccess.txt dosyası içindeki kodları .htaccess dosyasına ekle.
haberresimleri içindeki k ve b klasörlerinin CHMOD değerlerini 777 olarak değiştirin...
birde admin/modules/resimyukle.php dosyasındaki 117. ve 121.satırı değiştirmen gerek.Daha ayrıntılı olarak istersen bu forumda daha önce paylaşıldı.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız