keşke nereden ve nasıl hallettiğini de bizimle paylaşsaydın ya arkadaşım. bir çok kişi faydalanabilirdi, hallettim yazmak yerine neyse arayacağız artık..
Merhaba..
header.html yok ise header.php de aynı şey onun içinden yapabilirsin..yapamazsan headr.php içindeki kodları buraya yapıştır yardımcı olalım.. temayı daraltmak sorun degil o daralır da sizin sol sag ve orta blok genişliklerinizin toplamı sizin daraltmak istediginiz degerden daha yüksek bir degerda olursa daraltsanızda ancak onların toplam genişlikleri kadar daraltabiirsiniz.. yani istedigin genişlikteki bir daraltmayı yapabilmek için sag sol ve orta bloklarının genişlikleride buna uygun olmalı..kolay gelsin..
Arkadaşım header.php içindeki bu kodu bul buradaki 900 degeri temanın eninin genşiliğidir siz kaç yapmak istiyorsanız onunla degiştirin. aşağıdaki kod içindeki align="center" bunuda align="left" ile degiştirin sanırım olması lazım...kolay gelsin..
Rica ederim arkadaşım sorununu çözebildiysek ne mutlu.. bu tema bende yoktu size yardımcı olabilmek için sitesinden indirdim header.php ye bakabilmek için:))) selametle..
Rica ederim arkadaşım sorununu çözebildiysek ne mutlu.. bu tema bende yoktu size yardımcı olabilmek için sitesinden indirdim header.php ye bakabilmek için:))) selametle..
özverin için ayrıca teşekkürler fakat yaptığım bir değişiklik olmadığı dediğinin doğru olduğunu daraltmak isterken sadece daraltma ile kalmayacağını ayrıca block enlerinin de tekrardan gözden geçirmem gerektiğini anlamış oldum bunun için bundan vazgeçip block şeklinde ekleme yaptım.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız