ben katılmıyorum nuke bitti felan türünden söylemlere. kriter nedir ki neye göre bitiyor.
yeni yeni eklentiler gelişmemesi veya bir üst sürümlerinin eskilerden bi farkı olmadığından mı nedir.
bugüne kadar nuke sistemi kullanıpta kurulmadık eklenti mod kaldı mı.
aklınıza gelecek her ihtiyaca cevap verecek mod blok mevcut.
nuke ile hazırlanmış o kadar güzel siteler var ki daha ne olsun ki.
bu netospiyonda paylaşılan modlamarı eklentileri bile bir adam oturup titizlikle yapsa ortaya süper ötesi bi iş çıkar.
haber sitesi deseniz en güzelini biraz uğraşarak yarparsınız lazım olan tüm modda blokta var.
köy dernek sitesi deseniz hakeza.
ufku geniş olup nukenin her alanda olmasını isteyen arkadaşlar ise mevcut yapı il biraz uğraş vererek hepsini yapar.
nuke ile kurulmuş bir haber sitesi gösterdim birine ve bunun aynısı sen kodlaycak olsan ne kadara yaparsın dedim bana beklemediğim bir fiyat biçti ve hatta ben yazsam bunun kadar iyi bile olmaz dedi.
hasılı arkadaşlar nukenin mevcudu bile çoğu siteye beş basar.
hakkını yemeyelim ve yakındığımız eksikleri beraberce kapatıp güzel olan bir sistemi daha da güzelleştirelim.
ben katılmıyorum nuke bitti felan türünden söylemlere. kriter nedir ki neye göre bitiyor.
yeni yeni eklentiler gelişmemesi veya bir üst sürümlerinin eskilerden bi farkı olmadığından mı nedir.
bugüne kadar nuke sistemi kullanıpta kurulmadık eklenti mod kaldı mı.
aklınıza gelecek her ihtiyaca cevap verecek mod blok mevcut.
nuke ile hazırlanmış o kadar güzel siteler var ki daha ne olsun ki.
bu netospiyonda paylaşılan modlamarı eklentileri bile bir adam oturup titizlikle yapsa ortaya süper ötesi bi iş çıkar.
haber sitesi deseniz en güzelini biraz uğraşarak yarparsınız lazım olan tüm modda blokta var.
köy dernek sitesi deseniz hakeza.
ufku geniş olup nukenin her alanda olmasını isteyen arkadaşlar ise mevcut yapı il biraz uğraş vererek hepsini yapar.
nuke ile kurulmuş bir haber sitesi gösterdim birine ve bunun aynısı sen kodlaycak olsan ne kadara yaparsın dedim bana beklemediğim bir fiyat biçti ve hatta ben yazsam bunun kadar iyi bile olmaz dedi.
hasılı arkadaşlar nukenin mevcudu bile çoğu siteye beş basar.
hakkını yemeyelim ve yakındığımız eksikleri beraberce kapatıp güzel olan bir sistemi daha da güzelleştirelim.
abıcım sonuna kadar katılıyorum ve herkez bıttı desede ben nukede kalıcam benım cok hosuma gıdıyor dıgerlerını denedım pek anlamıyorum kodlamadan falan ama bende nukecılık var dedıklerınızde de sonuna kadar haklsıınız umuyorumkı guzel ısler cıkarırız el bırlıgı ıle olacak ama ben öle tahmın edıyorum :)
Tarih: 2010-07-04, 23:44:36 Mesaj konusu:
bence bikkinliktan ileri geliyor.yeni sistemleri denemek amac olsa gerek.ama ihtiyaca cevap veriyorsa yetiyorsa ve kisi kendini gelistirebilirse neden nuke bitmis olsun .
Tarih: 2010-07-05, 11:09:29 Mesaj konusu:
arkadaşlar nukenin çok geride kaldığını kabul etmek lazım. joomlada tasarım kodlama çok ileri seviyede bir eklenti kuracağınız zaman nukede şu satıra şunu ekle şunu sil uğraşıyorsunuz ama joomlada kur diyorsunuz oluyor. tablo ile tasarım teknolojinin gerisinde kaldı. artık div ile tasarım yapılıyor. web 2.0 teknolojisini kullanmayan siteler artık beğenilmiyor. tasarım yönünden taklada atsa bir siteyi 100 metre geriden nuke olduğunu bilirsiniz. peki geliştirilemz mi geliştirebilir ama o kadar bilgisi olan haliyle kendi işine bakıyor. kod yapısını fazla bilmeyen tasarım yapmayı bilmeyen için nuke bulunmaz nimet gibi görünüyor. öyle değil artık insanlar neredeyse internetle yatıp internetle kalkıyor teknolojinin gersinde kalırsanız olmuyor. ya kendinizi geliştireceksiniz yada kullandığınız scripti. benim kişisel fikrimi sorarsanız ben joomlayıda beğenmiyorum. hazır ile iş yürümüyor. mutlaka isteğinizi belli bir yerden sonra karşılamıyor.
Tarih: 2010-07-05, 23:12:03 Mesaj konusu:
joomla daha kolay denmis..zaman tasarrufu yönünden iyi ama kendini gelistirme adina iyi degil ozaman.nukede kafa yorarak insan kendini gelistirme imkanida buluyor.
zorluk ve sikintilari olmasimi sorun?hayal gücünü kullanarak kafa yorarak kendini gelistirenler icin ileri geri yok bence.kodlamanin siniri var midir?
nuke ilk göz ağrımdır hala bişiler yapmaya çalışırım ama localhost da site işlerini bıraktım bir kaç site yapıyorum ama joomla artık joomla gerçekten güzel vede kolay keşke nukede öyle olsada bırakmasaydım nukeyi nukeyi kimse kötülemesin bu işi yapanların çoğu nuke sayesinde öğrenmiştir tıpkı ben gibi
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız