arkadaşlar başka bir konu açmak istedim bu konunun altından devam etmek istedim,
şimdi bu konu ile ilgili şöyle birşey yapmak istiyorum;
ben haber bloğunu değilde forumlara yazılan ilgili bir bölümü mesala buna a diyelim ana sayfada blok olarak gösterdim. Yani forumların a başlığına yazılan her haber sitenin ana sayfasında ayrı bir blokta gösteriliyor.
Şimdi sormak istediğim şey şu; bu bloğu başka sitelerde yayınlatmak istiyorum yani i f r a m e kodları ile bu bloğun başka sitelerde yayınlanmasına izin vermek istiyorum yukarıda denilen gibi blok içerisindeki kodların bir kopyasını alıp,
<?php'den sonra
require_once("mainfile.php"); ekleyip,
?>'den önce'de
echo $content; kodlarını ekledim
ve buna bir isim verecek b bloğu isminde yani b.php olarak ana dizine attım. sonra yarattığım olan i f r a m e kodu olan ;
Kod:
<i f r a m e src="http://www.siteadı/b.php" width="169" height="300" border="0" frameborder="0" name=""></i f r a m e>
olarak düzenlemek istediğimde i f r a m e'de ana sayfa yani index gözükmekte. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Yani istediğimi nasıl yapabilirim
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız