Tarih: 2005-09-24, 19:52:23 Mesaj konusu: merhabalar php nuke yi kuruyorum ama admin sayfasına giremiy
merhabalar php nukeyi kuruyorum ama admin sayfasına giremiyorum adresim http://www.dns-turk.com/~serkan/serkan bir türlü ayarlarını yapamadım hazır hazır olarak kuruyor cpanel ama admin sayfasına bir türlü giremiyorum bana bu konuda yardımcı olucak varmı mümkünse bana kurabilirler mi bunu ben /serkan olarak kurdum direk olarak bilgilerim www.dns-turk.com:2082 user :serkan pass :12345 mümkünse bana şu nukeyi kuruferen olursa çok sevinirim şimdiden çok tşkler herkese iyi çalışmalar
ßu Sorun ßuyuk İhtimal Yuklemis oldugun Modul ile Kullanmıs oldugun Nuke surumunun uyusmamasıdır..
Hangi Nuke surumunu kullanıyorsan www.nukescripts.net ten o surume gore patch ( yama) i İndir.. Yukle..Gerekilen islemleri Yap.. Ondan Sonra sorun kalmaz haa ben ßi modul icin ßunu yapamam dersen Modulu yukledigin gibi sil.. Sorun Kalkar..
Tarih: 2005-09-25, 00:43:21 Mesaj konusu: Re: merhabalar php nuke yi kuruyorum ama admin sayfasına gir
mesajın için tşk ederim ama dedim ya ben php olarak hiç bişey yapmadım yeni başladım c panelden hazır kurdum onu modulu falan bilmiyorum bide verdiğin adres açmıyor ben site şifre ve passları verdim vakti olan YARDIM etmek isteyen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim herkese iyi çalışmalar...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız