arkadaslar sitemi hacklediler. anasayfa sürekli refresh yapıyor. tüm blokları kaldırdım ve tek tek aktifleştirdim. sorun anasayfadaki moduleste ama çöemiyorum. YARDIM lütfen..,
nuke 7.6 kullanıyorum
m e t a kodundan kastınız nedir acaba biraz acemyim de
sabah kalktığımda sitemiz hacklenmiştir yazıyordu anasayfada. sonra da sürekli refresh yapıyordu. yattığımda bişey yoktu sitede normaldi. birtek quick reply ekledim onu da sildim
m e t a tag kısaca sitenin tanıtımın yapan kodlardır.. lamerler m e t a kodu atarak sitenin başka sayfalara yönlenmesini sağlayabiliyorlar..
Şimdi admin/seçeneklerden fotterlara bakın..varsa yorumlara,anket yorunlarına inculudes/m e t a.php ye ana dizindeki headar.phpye bakacaksınız. m e t a tag atmışlarsa buralrda bir yerde vardır bu kod.. sitenin hertarafına bakın.. olmasaa orjinal dosyaları tekrar ftpden yollayın. config.phpnizi tekrar ayarlayın..
Bunların başınıza gelmemsi için nuke güvenlik başlığını dikkatlice okuyun.
mainfile.php deki açıkları kapatın, yamalarınız yapın birde sentinel kurun.
admin.php yide koruma altına almayı unutmayın. mainfile.php nin yazma iznide 444 olsun
sorunun modüllerden olduğunu anldım. modul blokunu silince refresh yapmıyor. admin den modullere de giremiyorum yine yenileme yapıp anasayfaya atıyor. birileri YARDIM etsin lütfen.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız