şu an tabii ki ali osman abi firefox zaten open source bi yazılım olarak doğdu yani linuxun kendi çocuğu konguer filan geliyor içinde linux un hız olarak firefox daha iyi artı güvenlik açıkları daha az bunun yanında opera tercih edilebilir.opera tercih sebebi de şu olabilir özellki açısından biraz daha iyi menüler daha kapsamlı.heh şu an geldi aklıma abi linuxnet dergisinin 2.sayısında bu konu uzunca anlatılıyordu bulabilirsen daha profesyonel yorumları okuyabilirsin.bulamazsan ö.m. atarsan abi o sayfaları scan eder atarım.
burda tanıtımı var
http://www.linuxnet.com.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=3
Mozilla tarayıcısının biraz arayüz'ü değişmiş bazı paketler ile desteklenmiştir.Temiz bir kullanıcı arayüzü kullanıyor,Sayfalar hızlı açılıyor.Zaten Performans gelince akla Mozilla Firefox geliyor
Neden Konqueror
Birinci olarak Doğal KDE Güzelliği.Dosya Yöneticisi olarak kullanılabiliyor.Her işi kendi başına yapıyor diyebiliriz
aynen öyle Konqueror demek istedi idim gerekli açıklama yapılmış web browser ile ilgili olarak.Firefox un hızını arttırma ile ilgili bir yazı okudum ve onu html yapacağım ve yayınlayacağım ama bu aralar vaktim yok yakında bazı dökümanlarla geliyorum.
amoki o bahsettiğin firefox un hızını arttırma yazısını sanırım bende okumuştum. kodlarında bi takım değişiklikler yapılarak %50 ye varan hız artımı söz konusu olabiliyormyş :) . tabii okuldaki linux harddiskim haricinde evde linux kullanmıyorum çok bilgim yok ama ;) .
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız