Tarih: 2006-03-07, 22:38:17 Mesaj konusu: Xampp sorunu
Arkaraslar ben dun sitem icin kurdugum serverin control paneline giremedim ilk once calişmaz olmus baktigimda start diyorum ama tekrar stop a donuyorlar sonra bunu hallettim daha sonrada apache nin php surumunu 4- 5 e yukselttim birde baktim sitem gitmiş sayfayi aciyroum php kodlari cikiyor tekrar 5-4 e indirdim ama yine acmadi bende http://localhost/phpmyadmin denedim oda acilmiyor beyaz sayfada o bildigimiz bir hata var onu veriyor nasil duzelir bu
Not: Konuyu buraya actim cunki altta bu konu icin ayrilmiş bolume bakan kimse yok o yuzden arkadasin biride bu konuyu acmiş oraya once ama cvp alamadan gitmiş
Tarih: 2006-03-07, 22:49:09 Mesaj konusu:
php sürümünü yükseltirken 4-5 sürümleri arasında fark olduğundan apache konfigürasyon dosyasında ayarları uygun şekilde düzeltmelisiniz. Sadece dosyaları değiştirmekle sürüm yükselmiyor.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız