Tarih: 2009-02-02, 12:52:51 Mesaj konusu: com_performs bileşeni sorunu
joomla 1.5.8 yukledim ama bir türlü com_performs bileşenini yukleemedim. yüklemeye çaliştigimda JInstaller::install: '/home/spsajans/public_html/administrator/components/com_performs/' isminde bir klasör bulunmaktadır. Öncelikle girdiğiniz dosya ve ismini denetleyiniz. Aynı öğeden birden fazla kez kurulum yapamazsınız. Ancak önceki sürümlerden klasörler kalmış olabilir ki bunları elle silerek kuruluma devam edebilirsiniz.
Bileşen Kur: PHP kurulum dosyası kopyalanamadı.
bu hatayı veriyor fakan ftpden bu klosre baktigimda bu bileşen gözümüyor bunun sebebi ne olabilir acaba yardimlarinizi bekliyorum
1- dosyanın bulunduğu tam yolu kontrol et..
2- yükleyeceğin dosyanın uzantısını kontrol et... .rar olmalı
3- dosyalarının yedeğini al.. ve klasörlerinde arama yaptır.. aynı bileşen mevcut olabilir... (bilesenlerde pasif şekilde duruyor da olabilir, kaldır yeniden kur)
4- host firmanla görüş...
5- başka bir com_performans bileşeni bul indir, yükle...
bu sorunla karşılaşmadım hiç... daha dogrusu kullanmadim bileşeni.. ama bildiğim tüm yöntemler bunlar...
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız