Tarih: 2005-11-29, 20:22:54 Mesaj konusu: Last Visit, News, Ve Never Ending Story modüllerinde sorun
Merhaba
Arkadaşlar benim birkaç ufak sorum olacak.
1-Last Visit modülünü kurdum. Normalde ub modülle kullanıcıların en son ne zaman siteyi ziyaret ettikleri, aradan geçen süre falan görülebiliyor. Programı kurup sql i de yükledim. Ama bütün kullanıcıların siteyi son ziyaretleri Last Visit programını kurduğum tarih olarak gözüküyor. Yani tarihleri güncellemiyor.
2- Malum anasayfada seçili standar modül News. Benim sitemde herşey kayıtlı olmayan kullanıcılar kapalı. News modülünü de böyle yapmak istiyorum ama olmuyor. Şayet bunun başka bir yolu yoksa Ana sayfaya ekleyebileceğim boş bir modül yokmudur?
3- Şu Bitmeyen Hikaye modülünü kurdum. Yeni Hikaye ekle seçeneğine bastığımda Sorry, such file doesn't exist... hatası alıyorum. install edilmesinde bir sorun çıkmadı oysa.
last visit mpdülünde sorun yoktur tahminimce. kullanıcıların log outl olmuyo. ip uçları bölümünde log olut sorunuu çözebilirsin.
heni hikaye ekle dediğiğinde adres çubuğunda www.siten.com/modules.php?name=modülünadı&file= file= den sonra yazan dosya ismine gitmesi lazım hikaye eklerken orda hangi dosya yazıdsoy sa senden o dosya eksik
Tarih: 2005-11-30, 21:35:25 Mesaj konusu: Re: Last Visit, News, Ve Never Ending Story modüllerinde sor
Cevaplarınız için çok teşekkürler.
Boş modülü oluşturup ekledim. Orda bir sorun yok ama galiba aradığım bu değilmiş :) çünkü amacım ana asyfada gözüken haberleri kanonim kullanıcılara kapatmaktı. News modülü anasayfa olduğu halde bunu nasıl yapabilirim?
Last Visit programı için benim logout sorunum yok. Çünkü CNB your account kullanıyorum ve ordan ayarlanabiliyor zaten. yine de bahsettiğiniz kodların karşılığını buldum. Ama değişmedi.
Bitmeyen hikaye sorununu çözdüm. Modül adı Never_ending_story değil sadece Never olacakmış. Teşekkürler
nuke modülünü ana sayfada anonim kullanıcıya kapatamazsın bu durumda ana sayfa ya giremezler. ana sayfaya boş modülü koyup, haberler içinde blok kullanırsan bloğu sadece kayıtlı kulalnıcılara açabilirsin
Tarih: 2005-12-01, 02:35:45 Mesaj konusu: Re: Last Visit, News, Ve Never Ending Story modüllerinde sor
Ana sayfaya modül yerleştirmemenin basit bir hilesi:
News modülünün adını ftpden değiştirip modül ayarlarına girin, göreceksiniz ki anasayfa olarak seçili modül yok. şimdi modülün adını tekrar eski hale getirin.
Ana sayfada orta blok şekline sadece yöneticinin göreceği ufak bir uyarı olur: büyük bir sorunumuz var, Ana sayfa yok diye.
Ama mühim değil. Çünkü boş modül oluşturup onu anasayfa olarak ayarladığınızda yine aynı uyarıyı veriyor.
Last Visit için halen bir çözüm bulamadım: bu modülün sql dosyasını tekrar yükledim ama bu defa da bütün kullanıcıların son ziyaret tarihini bugün olarak gösteriyor. Modüle inansak tüm üyelerin aynı gün içinde siteyi ziyaret ettiğine inanacaz yani :)
teşekkürler
En son asalet_r tarafından 2005-12-01, 03:20:09 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
asalet ben her sitede kullanırım boş modülü, şimdiye kadar hiç bi zaman uyarı ana sayfa yok diye bi uyarı almadım. üstelik bunu yaptığında da, news modülünü sadece kayıtlı kullanıcılara açamazsın
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız