Tarih: 2007-03-15, 14:30:11 Mesaj konusu: Turk NUKE Plus Portal Temasi [Paylasima Sunuldu]
Sade ve zerafeti bir arada arayanlar için hazirladigim Turk NUKE Plus Portal Temasi Paylaşımda Umarım Herzaman yaşadıgım Copyright silme olayı yaşanmaz...
Eger silende olursa tavrimi degişmeyi düşünüyorum artık, madem yaptigim esere saygılı olunmayacak bende saygı duymam bunu silen kişilere.
Tarih: 2007-03-18, 16:37:34 Mesaj konusu: Re: Turk NUKE Plus Portal Temasi [Paylasima Sunuldu]
cristal :
Tek istegim Copyriht yazilarinin silinmemesi..
Biri geLip sitenize index attiginda nasil zorunuza gidiyosa emegimi mahfetti diye bunuda oyle dusunun.
%100 katılıyorum sana nankörlük etmese kimse Copyriht deyşmese paylaşım artacak sırf bu nedenle ne kadar iş görücü siteler kapandı geçmişte bunları biliyor çoğumuz.
paylaşım için teşekkürler ama cristal kardeşim senden bir istirhamım olucak bana balık verme balık tutmayı öğret hesabı tema editleme yapma konusunda bi yazı oluşturabilirsen veya video hazırlayabilirsen temel konular hakkında insanlarda tema yapma alışkanlığı daha da artacak ve bağımlı standart modellere bağlı kalmaktan kurtulacağız..Teşekkürler.
Tarih: 2007-03-20, 22:13:54 Mesaj konusu:
Yakinda bende onu dusunuyorum zaten block -modul - tema hepsi hakkında dersler hazirlamayi duzunuyorum video danda copyrigt silinmez boylelike :)
ve paylaşım devam eder.
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız